Το ριάλιτι The Bachelor συστήθηκε για πρώτη φορά φέτος στο ελληνικό κοινό με τρελό πάρτυ στο Twitter τις ώρες που προβάλλεται.

Το ριάλιτι ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αμερική το 2002 από το δίκτυο ABC. Έκτοτε, αρκετές χώρες εξασφάλισαν τα δικαιώματα του σόου, υπάρχει όμως μια χώρα στην οποία τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τόσο ρομαντικά όπως μας έχει συνηθίσει η ελληνική εκδοχή.

Στην Ελβετία λοιπόν, ο bachelor Clive Bucher κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες να μείνει στη ρομαντική διάθεση που «επιβάλλει» η νοοτροπία της εκπομπής, οι διαγωνιζόμενες όμως είχαν αλλά σχέδια.

Τα… όργανα ξεκίνησαν από πολύ νωρίς αφού μια παίκτρια στην τελετή γνωριμίας αποφάσισε να τον χαιρετίσει, αποκαλύπτοντας τα στή8η της.

Τα επεισόδια κύλησαν με πολλά παθιασμένα φιλιά και σeξουαλικά χάδια μπροστά και στις υπόλοιπες παίκτριες, ενώ δεν έλειψαν και τα ομαδικά στριπτiζ προκειμένου να πείσουν τον Ελβετό ότι… αξίζουν την παντοτινή θέση στην καρδιά του.

Κι όταν ο περιζήτητος άνδρας δεν επέλεγε κάποια κορίτσια για καυτό ραντεβού, εκείνες που έμεναν πίσω δεν έδειχναν να στεναχωριούνται και τόσο αφού περνούσαν και μόνες τους καλά, ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά μεταξύ τους.

Ιδού και το σχετικό βίντεο: