Νέες αφίξεις θα έχουμε στον Άγιο Δομίνικο! Την Κυριακή αναμένεται να δούμε ακόμη περισσότερες εκπλήξεις στο Survivor, καθώς νέοι παίκτες θα κάνουν την εμφάνισή τους στο παιχνίδι.

Τις δύο ομάδες θα ενισχύσουν δυο κορίτσια και ένα αγόρι, και μάλιστα το ένα κορίτσι είναι μια γνωστή χορεύτρια που είχαμε δει ξανά στον πρώτο κύκλο του Dancing with the stars όπου και χόρευε με τον Βαγγέλη Κακουριώτη.

Ο λόγος για την Νικολέτα Μαυρίδη που ασχολήθηκε με το κλασικό μπαλέτο από τα 5 έως τα 12 της χρόνια και από το 2010 είναι Πρωταθλήτρια Ελλάδος στις κατηγορίες “Youth Latin and Ballroom” και “Amateur Ballroom”. Μάλιστα, εχει διακρίσεις και σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και στις κατηγορίες “All ladies adults” ( 18 – 34).

Ως χορογράφος – προπονήτρια, τα ζευγάρια και οι ομάδες της έχουν πολλές διακρίσεις σε κύπελλα και πρωταθλήματα Ελλάδος, ενώ είναι και φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στα ΤΕΙ Αθηνών. Είχε συμμετάσχει και στον τέταρτο κύκλο του Dancing with the stars όπου χόρευε με τον Σάκη Αρσενίου και αποχώρησαν στο 3ο live.