Μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, ένα καρότο, μια… πίτα, ένα αγγούρι, μερικές κάλτσες, ένα μαξιλάρι, μια καρύδα, ένα πλυντήριο ρούχων, μια εξάτμιση αυτοκινήτου και πολλά άλλα, πρωταγωνιστούν σε ένα νέο και πρωτότυπο, ομολογουμένως, διαφημιστικό σποτ του Pornhub.

Τα εν λόγω αντικείμενα και τρόφιμα μόνο τυχαία δεν επιλέχθηκαν από το Pornhub για να διαφημίσει τη νέα σειρά sex toys που λανσάρει. Η διάσημη ιστοσελίδα ερωτικών βίντεο, διαλέγει να διαφημίσει τα προϊόντα της παρουσιάζοντας στο κοινό τα αυτοσχέδια αντικείμενα που δεν πρέπει να χρησιμοποιεί για την αυτοϊκανοποίηση του.

Βλέπετε, κατά τη διάρκεια της καραντίνας πολλοί ήταν εκείνοι που αναζήτησαν λίγη… χαρά χρησιμοποιώντας ρούχα, αντικείμενα του σπιτιού, συσκευές ακόμα και τρόφιμα.

Έτσι, το Pornhub έφτιαξε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο οποίο τα παραπάνω σπιτίσια αντικείμενα απέκτησαν ανθρώπινη φωνή και εξέφρασαν την απόγνωσή τους για την… ανορθόδοξη χρήση τους, με μια παρωδία του γνωστού τραγουδιού «The Bad Touch» των Bloodhound Gang. Τη σκηνοθεσία του σποτ υπογράφει η influencer Alice Moitié.

Το πρωτότυπο διαφημιστικό έχει τίτλο «Not My Job» και σύμφωνα με το Pornhub όλα τα αντικείμενα που εμφανίζονται σε αυτό έχουν χρησιμοποιηθεί ως αυτοσχέδια σεξουαλικά βοηθήματα. Στο πλαίσιο μάλιστα της διαφημιστικής καμπάνιας την οποία έχει αναλάβει η διαφημιστική εταιρεία BETC δίνεται η ευκαιρία στο κοινό να κερδίσει 30% έκπτωση στα sext toys του Pornhub αν μαντέψει ένα από τα 250 αντικείμενα του νοικοκυριού που έχουν χρησιμοποιηθεί ως αυτοσχέδια βοηθήματα!