Το ολόφρεσκο τρέιλερ για το δεύτερο μέρος της σειράς του Netflix, Lupin, κυκλοφόρησε και θα σας κόψει την ανάσα.

Πώς η αστυνομική σειρά από την καρδιά του Παρισιού που κέρδισε το στοίχημα στην πλατφόρμα του Netflix αναμένεται να επιστρέψει με τα υπόλοιπα επεισόδια της πρώτης σεζόν το καλοκαίρι, το γνωρίζαμε. Το απόγευμα της Παρασκευής ωστόσο, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τρέιλερ για το δεύτερο αυτό μέρος της σειράς.

Ο Ασάν Ντιόπ είχε προβλέψει όλα τα ενδεχόμενα στην καλοστημένη του «κομπίνα» να κλέψει το κολιέ της Μαρίας Αντουανέτας και μέσω αυτού να ανακαλύψει τον ένοχο πίσω από την φυλάκιση και την αυτοκτονία του πατέρα του. Ή σχεδόν όλα…

Στο τελευταίο επεισόδιο και ενώ πίστευε πως είχε βγάλει από την μέση τον άνδρα που τον απειλούσε, εκείνος βρέθηκε να έχει απαγάγει τον γιο του. Στα νέα πλάνα, ο Ντιόπ εμφανίζεται αποφασισεμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να πάρει πίσω τον γιο του, με τον κύριο Πελεγκρινί να χρησιμοποιεί τον έφηβο ως «δόλωμα» για να βγάλει από τη μέση τον διώκτη του.

Βίντεο: Πότε επιστρέφει γαλλική σειρά του Netflix

Το τρέιλερ αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Netflix στο twitter στη γαλλική γλώσσα, ενώ στον επίσημο λογαριασμό της πλατφόρμας στο YouTube ανέβηκε μεταγλωττισμένο στα αγγλικά. Η σειρά Lupin έρχεται το καλοκαίρι στο Netflix.