Το Netflix ζήτησε από φαν του «La Casa de Papel» σε 10 χώρες του πλανήτη να πουν τη γνώμη τους για τον ιδιόρρυθμο Berlin και να αναβιώσουν τη στιγμή του θανάτου του, μια από τις δυνατές σκηνές του χαρακτήρα στη σειρά.

Συνδρομητές του Netflix από την Ισπανία, το Μεξικό, τη Γαλλία, τη Βραζιλία, τη Νότια Αφρική, την Ιαπωνία, τη Δανία, τον Καναδά, τη Νότια Κορέα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα συμμετέχουν σε ένα βίντεο-φόρο τιμής στον Berlin, που μας θυμίζει το λόγο που η ισπανική σειρά έχει αναδειχθεί σε παγκόσμιο φαινόμενο.

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα το Netflix η επερχόμενη πέμπτη σεζόν θα είναι η τελευταία του «La Casa de Papel». Ο 5ος κύκλος θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα είναι ««ο πιο επικός και συναρπαστικός», σύμφωνα πάντα με τον δημιουργό και παραγωγό Άλεξ Πίνα.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του στο Netflix.

«Μας πήρε πάνω από έναν χρόνο να αποφασίσουμε πώς έπρεπε να διαλυθεί η συμμορία. Πώς έπρεπε να διαχειριστεί την κατάσταση ο Professor. Πώς να προκαλέσουμε καταστάσεις μη αναστρέψιμες για τους χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι ο 5ος κύκλος του La Casa de Papel. Ο πόλεμος γίνεται ακραίος, αλλά αυτή θα είναι η πιο επική και συναρπαστική σεζόν», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Ούρσουλα Κομπερό (Τόκιο), Άλβαρο Μόρτε (Ο Καθηγητής), Ιτζιάρ Ιτούνο (Λισαβώνα), Πέδρο Αλόνσο (Βερολίνο), Μιγκέλ Χερράν (Ρίο), Χάιμε Λορέντε (Ντένβερ), Έστερ Αθέμπο (Στοκχόλμη), Ενρίκε Άρθε (Αρτούρο), Ντάρκο Πέριτς (Ελσίνκι), Χόβικ Κουτσκεριάν (Μπογκοτά), Λούκα Πέρος (Μασσαλία), Μπελέν Κουέστα (Μανίλα), Φερνάντο Κάβο (Συνταγματάρχης Ταμάγιο), Ροντρίγκο ντε λα Σέρνα (Παλέρμο), Νάγουα Νίμρι (Επιθεωρητής Σιέρρα), Χοσέ Μανουέλ Πόγα και πολλοί άλλοι.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Σιλβέστρε (Sky Rojo, Sense 8) και ο Πάτρικ Κριάντο (υποψήφιος για βραβείο Goya για τους ρόλους του στα La gran familia Española και Vivir sin permiso) προστίθενται στο cast της σειράς.