Ένα από τα καλύτερα deal στον χώρο των ακινήτων, κατάφερε να κάνει η Adele. Η πασίγνωστη τραγουδίστρια, κατάφερε να αγοράσει την βίλα του Σιλβέστερ Σταλόνε στο Μπέβερλι Χιλς έναντι μόλις 50.000.000.

Και λέμε μόλις, γιατί η αρχική τιμή που είχε θέσει ο «Rocky» ήταν τα 96 εκατομμύρια, όμως ουδείς είχε ενδιαφερθεί για να το αγοράσει. Έτσι, τον περασμένο Μάιο έριξε τις απαιτήσεις του στα 75 εκατομμύρια, όμως ούτε τότε είχε βρεθεί κάποιος.

Έτσι, 75χρονος ηθοποιός έπεσε στα 50 εκατομμύρια για το ακίνητο που είχε αγοράσει την δεκαετία του ’90 χάρη στην μεγάλη επιτυχία που είχαν σημειώσει οι ταινίες του και περιλαμβάνει μία μεγάλη πισίνα, 8 υπνοδωμάτια και 12 μπάνια.

Μάλιστα σε ένα από τα δωμάτιά του υπάρχει και ένα μεγάλο άγαλμα του Rocky που κοστίζει περίπου 380.000 ευρώ και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αν πάθαινε κάτι, το αρχικό που είχε κατασκευαστεί για την ταινία.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η 33χρονη τραγουδίστρια, έχει στην ιδιοκτησία της άλλα δύο σπίτια σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη, η αξία των οποίων φτάνει περίπου τα 40 εκατομμύρια ευρώ.