Μια απίστευτη σκηνή είδαν όσοι παρακολουθούσαν on line έναν 25χρονο gamer στην Βραζιλία.

Συγκεκριμένα, ο Guilherme Menezes έπαιζε από το σπίτι του στο Guaruja του Σάο Πάολο, την Παρασκευή (9 Οκτωβρίου), όταν το ακουστικό του αφαιρέθηκε και ένα όπλο ήταν στραμμένο στο μέτωπό του.

Ο 25χρονος – γνωστός στο διαδίκτυο ως “Guixxm” – έκανε live streaming εκείνη την στιγμή και ένας από τους θεατές του Guilherme που ξέρει πού μένει ειδοποίησε γρήγορα την αστυνομία.

Εν τω μεταξύ, ο Guilherme μεταφέρθηκε σε ένα άλλο δωμάτιο με τους υπόλοιπους από την οικογένειά του, όπου υπήρχε ακόμα ένας ληστής με μαχαίρι.

Μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων G1 της Βραζιλίας, ο Guilherme είπε: «Καθώς το παιχνίδι είναι δουλειά μου και πληρώνομαι γι ‘αυτό, όταν επικεντρώνομαι εκεί τίποτα δεν μου αποσπά την προσοχή. Έτσι, στο βίντεο μπορείτε να δείτε πως κατάλαβα τι γινόταν μόνο όταν ένιωσα το όπλο στο κεφάλι μου. Ξαφνιάστηκα τόσο πολύ που σκέφτηκα ότι ήταν αστείο από κάποιον στην οικογένειά μου, αλλά όταν κοίταξα το πρόσωπό του, συνειδητοποίησα τι συνέβαινε».

«Με τράβηξε έξω και βρήκα την οικογένειά μου σε ένα άλλο δωμάτιο. Υπήρχε ένας άλλος ληστής με μαχαίρι εκεί», ανέφερε.

Οι κλέφτες πήραν όλα τα πολύτιμα αντικείμενα από το σπίτι, συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων και των κοσμημάτων, όμως όπως είπε ο Guilherme, η μεγαλύτερη ανησυχία του ήταν ο μπαμπάς του, ο οποίος είναι ηλικιωμένος και έχει καρδιακή πάθηση.

Ευτυχώς όμως, η αστυνομία έφτασε αμέσως και συνελήφθη ο ένας εξ’ αυτών, καθώς ο άλλος κατάφερε να διαφύγει.

Ο Guilherme μοιράστηκε στη συνέχεια μια ανάρτηση ευχαριστώντας τους θεατές του που ειδοποίησαν την αστυνομία και έσωσαν τον ίδιο και την οικογένειά του.