Η Ναόμι Οσάκα είναι πλέον το νέο πρόσωπο της Victoria’s Secret.

Η σταρ του τένις και τέσσερις φορές νικήτρια του Grand Slam θα είναι μέρος του VS Collective, το οποίο είναι η νέα πρωτοβουλία της μάρκας που αναδεικνύει τις ιστορίες γυναικών από κάθε υπόβαθρο.

«Αφού έμαθα και κατανόησα το όραμα της VS για το Collective, εμπνεύστηκα να συμμετάσχω σε αυτές τις καταπληκτικές γυναίκες», μοιράστηκε η Osaka με το WWD. «Θυμάμαι ότι μπήκα στα καταστήματα της [Victoria’s Secret] όταν ήμουν παιδί και αναρωτιόμουν γιατί καμία από τις γυναίκες στον τοίχο δεν έμοιαζε με εμένα.

Τώρα, ως συλλογικότητα, μπορούμε να εμπνεύσουμε την επόμενη γενιά από όλα τα διαφορετικά υπόβαθρα, τους πολιτισμούς και τα μεγέθη. Αυτό αντιπροσωπεύει την πρόοδο για μένα».

Η Janie Schaffer, επικεφαλής σχεδιασμού της Victoria’s Secret, δήλωσε ότι η Οσάκα ήταν μια «φυσική επιλογή» για την πρωτοβουλία. «Αποπνέει τόσο θετική ενέργεια και συνεχίζει να εμπνέει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο με το θάρρος, την αποφασιστικότητα και την ειλικρίνειά της. Είναι τιμή μας που συνεργαζόμαστε με τη Naomi για να συμβάλουμε στην προώθηση θετικών αλλαγών», δήλωσε η Schaffer.