Αν ο Σεπτέμβριος έμοιαζε φορτωμένος, φιλοξενώντας κυκλοφορίες όπως τα Starfield, Mortal Kombat 1, Lies of P, Cyberpunk 2077 Phantom Liberty, EA Sports FC24, NBA 2K24, PAYDAY 3, μάλλον δεν είστε έτοιμοι για τον Οκτώβριο. Πιθανότατα έχουμε να κάνουμε με έναν από τους καλύτερους gaming μήνες των τελευταίων χρόνων, ο οποίος θα φέρει παιχνίδια για όλα τα γούστα, από ιδιαίτερες indie προτάσεις μέχρι κολοσσιαίες AAA παραγωγές.

Το Marvel’s Spider-Man 2 είναι ίσως η μεγαλύτερη κυκλοφορία του μήνα όσον αφορά την απήχηση στο ευρύ κοινό και την αναμενόμενη εμπορική πορεία. Το παιχνίδιείχε πρωτοανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο του 2021 στο PlayStation Showcase της Sony, μαζί με το Marvel’s Wolverine που επίσης αναπτύσσεται από την Insomniac. Στο sequel που καταφθάνει στις 20 Οκτωβρίου, ο Peter Parker και ο Miles Morales θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, με τον Peter να έχει μάλιστα το Symbiote Suit στην διάθεσή του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Όσον αφορά την εναλλαγή των χαρακτήρων, κατά τη διάρκεια των αποστολών της κεντρικής ιστορίας, θα είναι προκαθορισμένος ο χαρακτήρας που θα ελέγχει ο παίκτης, όπως είδαμε και στα πρώτα gameplay πλάνα. Μάλιστα, θα υπάρχουν αποστολές μόνο για τον Peter ή μόνο για τον Miles, καθώς και μερικές που θα τους αφορούν και τους δύο.

Στο open world οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν με όποιο χαρακτήρα θέλουν, με την αλλαγή να γίνεται πανεύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπροσθέτως, ο κάθε χαρακτήρας θα έχει το δικό του skill tree, όπου οι παίκτες θα ξεκλειδώνουν δυνάμεις μόνο για αυτόν, ενώ θα υπάρχει και ένα κοινό skill tree. Τέλος, έχουμε μάθει πως συνολικά η εμπειρία θα έχει έναν πιο σκοτεινό τόνο, κάτι που φυσικά είναι αναμενόμενο αν αναλογιστούμε και το ρόλο του Venom στην αφήγηση.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως οι προ-παραγγελίες για όλες τις εκδόσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Τα pre-order bonuses είναι το Arachknight Suit για τον Peter που θα ξεκλειδώνεται νωρίτερα, με τρεις επιπλέον χρωματικές παραλλαγές, καθώς και το Shadow Spider Suit για τον Miles που ομοίως θα ξεκλειδώνεται νωρίτερα και θα έχει τρεις χρωματικές παραλλαγές. Τέλος, θα περιλαμβάνεται και γρηγορότερο ξεκλείδωμα για το Web Grabber gadget, καθώς και 3 skill points.

Μέσα από τον παρακάτω player μπορείτε να παρακολουθήσετε το αναλυτικό video preview των Unboxholics, έπειτα από τα ταξίδι του Γιώργου Πρίτσκα στο Λονδίνο για να δοκιμάσει τον τίτλο.

Πηγή:unboxholics.com