Όταν μιλάμε  για αξεσουάρ πούρων και την μεταφορά τους, όλοι σκεφτόμαστε μια δερμάτινη θήκη που χωράει συνήθως 2-3 πούρα και εύκολα βάζουμε σε μια τσέπη σε ένα σακάκι ή σε ένα τσαντάκι. Όμως όταν θα μιλήσουμε για τις καλύτερες δερμάτινες θήκες πούρων τότε θα απευθυνθούμε στον δημιουργό πολυτελών αξεσουάρ, τον Patrick Fallon.

Ο Patrick Fallon είναι Γάλλος και ένας από τους καλύτερους και πιο αναγνωρισμένους κατασκευαστές δέρματος στον κόσμο. Αυτό διότι για πολλά χρόνια ήταν πίσω από την δημιουργία των δερμάτων των μεγαλύτερων Γαλλικών οίκων όπως της HERMES και της Louis Vuitton.

Αυτή την στιγμή σε μια μικρή πόλη της Γαλλίας στα σύνορα με την Ελβετία, ο Fallon με την οικογένεια του έχουν μια βιοτεχνία κατασκευής δερμάτινων ειδών με εξειδίκευση στα ειδικά δέρματα όπως δέρμα κροκόδειλου, σαλαχιού, φιδιού, σαύρας, καρχαρία κ.α. Λόγω της αγάπης του για τα Κουβανέζικα πούρα για την σωστή συντήρηση και μεταφορά τους φτιάχνει χειροποίητες θήκες με χωρητικότητα από 1 έως 5 πούρα και με εγγυημένη συντήρηση για μία εβδομάδα. Οι τιμές τους ξεκινούν από 300€ περίπου σε βουβαλίσιο δέρμα και φτάνουν μέχρι και μερικές χιλιάδες ευρώ όταν μιλάμε για ειδικά δέρματα ή μοναδικά συλλεκτικά κομμάτια.

Ο Patrick Fallon έχει έρωτα με τα ταξίδια στην ζούγκλα. Κάθε χρόνο ταξιδεύει σε νέους προορισμούς ψάχνοντας για περιπέτειες και βλέποντας αράδες άγριων ζώων. Εκεί σε ειδικές φάρμες που εκτρέφουν ζώα και κάνουν αναπαραγωγή διαλέγει και αγοράζει ζώα  για αυτόν τον σκοπό… για το δέρμα τους.

Επίσης μια ακόμη μεγάλη του αγάπη…  είναι οι μοτοσυκλέτες Harley-Davidson στις οποίες φτιάχνει από δέρμα διάφορα αξεσουάρ όπως βαλίτσες, φτερά, ντεπόζιτα και χερούλια.

Όποιος κάτοχος Harley-Davidson επιθυμεί να κάνει custom την μηχανή του μπορεί να την στείλει εκεί και να την πάρει ανανεωμένη και μοναδική εφόσον μπορεί να διαθέσει το ανάλογο ποσό που ανέρχεται περί τα 40.000€.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε απευθείας στην εταιρεία στο web site της www.falloncuir.com  ή  στην Ελληνική αντιπροσωπία The Great Cigars ltd. Στο τηλέφωνο  +306944308402 για ενημέρωση και αγορά.