Και φωνάρα και κορμάρα η Dua Lipa και αρκετά έξυπνη αφού προχωράει και επιχειρηματικά! Έχει κατοχυρώσει μερικά ονόματα και ετοιμάζει να βγάλει προϊόντα ομορφιάς με το δικό της brand.

Τα πάντα φυσικά θα λανσαριστούν πρώτα στη χώρα στην οποία ξεκίνησε και έγινε Star, τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα ξεκινήσει να πάρει τα προϊόντα της και στη χώρα της την Αλβανία!

Η Dua Lipa αν και βρίσκεται ουσιαστικά στην κορυφή δεν σταματάει σε τίποτα. Κάνει ακόμα μαθήματα φωνητικής και είναι πολύ τακτική στις ασκήσεις που πρέπει να κάνει για να διατηρεί τη φωνή της!

Και επειδή στη μουσική βιομηχανία η μουσική θέλει και σώμα και ανάσες, η Ντούα Λίπα φροντίζει να κάνει συνέχεια μαθήματα χορού και αεροβική γυμναστική, για τη διατήρηση της αντοχής ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει γιόγκα.

Μάλιστα οι ασκήσεις που εκτελεί με ευκολία και αρμονία απαιτούν να είναι αρκετά γυμνασμένο το σύνολο των μυών του σώματος!

Δείτε την Dua Lipa να κάνει κατακόρυφο στηριζόμενη μόνο στο κεφάλι. Να καλεί την άσκηση με απόλυτη ισορροπία και ασφάλεια και θα αντιληφθείτε σίγουρα το τι εννοώ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)