Το διεθνούς φήμης ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller δημοσίευσε τη λίστα του με τους καλύτερους προορισμούς για το 2021.

Μπορεί το 2020 λόγω της πανδημίας του κορονοϊού να ακυρώσαμε όποια ταξιδιωτικά πλάνα είχαμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ονειρευτούμε μελλοντικά ταξίδια. Και ενώ ο τρόπος που ταξιδεύουμε μπορεί να αλλάξει και να προσαρμοστούμε σε μια νέα πραγματικότητα, το ζητούμενο από τις διακοπές μας θα παραμένει το ίδιο.

Οι συντάκτες του Conde Nast Traveller, αφουγκραζόμενοι τις τάσεις της εποχής, επέλεξαν με προσοχή 21 προορισμούς που έχουν κάτι για κάθε τύπο ταξιδιώτη- από τους λάτρεις της φύσης και του οικολογικού τουρισμού μέχρι αυτούς που αναζητούν προορισμούς με ιστορικό, αρχιτεκτονικό και γαστρονομικό ενδιαφέρον.

Ανάμεσα στις προτάσεις τους και συγκεκριμένα στην 21η θέση της λίστας βρίσκεται κι ένας αγαπημένος ελληνικός προορισμός: τα Χανιά!

Το CNT ξεχώρισε τα Χανιά για τη μοναδική γαστρονομία και τις υπέροχες παραλίες που προσφέρουν το τέλειο «πακέτο» για διακοπές.

Όπως αναφέρει το άρθρο του περιοδικού, πέρα από την ομορφιά της Παλιάς Πόλης, τα Χανιά έχουν ως δυνατό χαρτί τα γευστικά στέκια τους που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.