Η Alessandra Ambrosio μπορεί να μη βρίσκεται πια στην ενεργό δράση του modelling μιας κι έχει «κρεμάσει» τα φτερά της εδώ και τρία χρόνια περίπου, είναι όμως μια πολύ όμορφη γυναίκα και από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας.

Το πασίγνωστο supermodel είχε εχθές τα γενέθλιά της και σε περίπτωση που δεν την ακολουθείς, θέλουμε να σου πούμε πως έσβησε 40 κεράκια στην τούρτα της. Ναι ναι, καλά διαβάζεις, σαράντα. Η Alessandra Ambrosio είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα και μαμά δύο παιδιών και ακόμη και σήμερα διαθέτει υπέροχες αναλογίες.

Οι φωτογραφίες για τα γενέθλιά της βέβαια ήταν αυτές ακριβώς που περιμέναμε να δούμε από εκείνη. Η 40χρονη πλέον καλλονή ανέβασε τρεις φωτογραφίες της για να το γιορτάσει και δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της.

Τις κοιτάζουμε, ξανά και ξανά και ξανά και δεν μπορούμε με τίποτα να πιστέψουμε πως η γυναίκα αυτή είναι 40 χρονών και έχει και δύο παιδιά. Το κορμί της είναι απλά φανταστικό (δικαιολογείται 100% με τόσα χρόνια καριέρας στην πλάτη της) και στις φωτογραφίες που ανέβασε μπορείς να το δεις και μόνη σου.