Ένα όνομα μια ιστορία είναι η «Agavita Cantina Mexicana» για όσους αγαπούν τις αυθεντικές Tex-Mex γεύσεις. Μια ιστορία η οποία εδώ και λίγο καιρό γράφεται σε νέο πόστο, πάντα στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε σούπερ κεντρικό, άνετο και αεράτο χώρο που σε στέλνει ταξιδάκι μέχρι το μακρινό και πολύχρωμο Μεξικό. Το φαντασμαγορικό σκηνικό υλοποιείται και εδώ με ζωηρά και χαρούμενα χρώματα, πολλές ζωγραφιές στους τοίχους και τη χαρακτηριστική αύρα του χειροποίητου που φανερώνει ιδιαίτερο μεράκι και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Τώρα το καλοκαίρι, βέβαια, οι πόρτες του μαγαζιού ανοίγουν διάπλατα, επιτρέποντας στη χαρούμενη έθνικ ατμόσφαιρα να ξεχυθεί στον πολύ ζωντανό πεζόδρομο, μαζί ασφαλώς με τις μεξικάνικες σπεσιαλιτέ που όλοι αγαπάμε: guacamole, huevos rancheros, burritos, nachos, quesadillas, tortillas, ζουμερά burgers αλλά και ενδιαφέροντα πιάτα ημέρας από γειτονικές γευστικές κουλτούρες, όλα φτιαγμένα στο χέρι με φρέσκα ποιοτικά υλικά.

Η μπάρα μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι με παγωμένες Margaritas, δροσιστικές Palomas και πολλά ακόμα κοκτέιλ, αλλά και μια συλλογή από εκλεκτές tequilas, παρασύροντας τη δράση να κρατήσει μέχρι αργά. Βοηθάνε άλλωστε σε αυτό τα latin tunes από DJ κάθε Πέμπτη έως Κυριακή, τα σταθερά live με νοτιοαμερικάνικη μπάντα κάθε 15 ημέρες και οι πολύ δημοφιλείς Happy Mondays με 1+1 cocktail κάθε Δευτέρα.

Στην «Agavita Cantina Mexicana» αγαπούν όμως εξίσου και τους μικρούς επισκέπτες, με ειδικά πιάτα για παιδιά, ενώ πλέον μας φέρνουν τις γεύσεις τους και στο σπίτι με υπηρεσία delivery.

Πηγή: Αθηνόραμα