Συνεχίζει την άστατη ζωή ο πρώην άσος της Ίντερ, Αντριάνο. Ο παλαίμαχος επιθετικός έβαλε πρόωρο τέλος στην καριέρα του, καθώς δεν κατάφερε να πολεμήσει τους εξωγηπεδικούς του δαίμονες.

Πούλησε την έπαυλή του και ζει σε προεδρική σουίτα ξενοδοχείου

Η ζωή του θα μπορούσε κάλλιστα να είναι βγαλμένη από κινηματογραφική ταινία. Γεννημένος και μεγαλωμένος στις φαβέλες του Ρίο, στα 22 του ήταν ο σταρ της Εθνικής Βραζιλίας που την οδηγούσε με 7 γκολ σε 6 αγώνες στην κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα (2004). Στα 28 του, ηττημένος από τα πάθη του, επέστρεφε στις παραγκουπόλεις για να επιδοθεί σε πάσης φύσεως ασωτίες: με αλκοόλ, πόρνες, συμμορίες, ακόμα και κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών.

Σήμερα στα 39 του χρόνια αποφάσισε να πουλήσει την έπαυλή του στο Ρίο ντε Τζανέιρο έναντι του ποσού των 1,35 εκατ. ευρώ και να διαμένει πλέον στην σουίτα ενός υπερπολυτελούς ξενοδοχείου. Συγκεκριμένο η… μόνιμη κατοικία του πλέον είναι η προεδρική σουίτα του «Grand Hayatt» το οποίο βρίσκεται στην πολυτελή συνοικία (145 τ.μ.) Μπάρα ντε Τιζούκα και κοστίζει 400 ευρώ τη μέρα κι διαθέτει μπαλκόνι και θέα προς τη θάλασσα. Μάλιστα, ο Αντριάνο πήρε μαζί του και κάποια από τα τρόπαια τα οποία έχει κατακτήσει, αλλά και μερικά προσωπικά αντικείμενα.

Το… δίπορτο στην προεδρική σουίτα

Τα εξωαγωνιστικά του τερτίπια ωστόσο δεν σταματούν στη νέα του κατοικία, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Extra Globo ο «αυτοκράτορας» συναντιέται στην πολυτελή σουίτα του με την πρώην αρραβωνιαστικιά του Βικτόρια Μορέιρα. Βέβαια το ζήτημα περιπλέκεται ακόμη περισσότερο διότι το δημοσίευμα αναφέρει πως ο ο Αντριάνο δίνει ραντεβού και με τη Μικαέλα Μεσκίτα, επίσης πρώην του, σε διαφορετικές ώρες, προσπαθώντας να κρατήσει κρυφή την ταυτόχρονη παρουσία τους. Για αυτό το λόγο η Μικαέλα έρχεται μόνο όταν η Βικτόρια βρίσκεται στο σπίτι της στο βόρειο Φλουμινένσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Moreira (@vyct0ria)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Moreira (@vyct0ria)

Πάντως, από την πλευρά του ο Αντριάνο σχολίασε ειρωνικά το εν λόγω ρεπορτάζ, γράφοντας ότι «δεν είναι δύο οι πρώην, είναι πέντε! Ui, ui!».

Πηγή: protothema.gr