Το doggy style ή αλλιώς στα τέσσερα, είναι μία στάση στο σεξ που λατρεύουν οι άντρες και δεν… πολυγεμίζει το μάτι στις γυναίκες.

Το να σου γυρίζει την πλάτη στο κρεβάτι και εσύ να γλιστράς μέσα της είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί στο κρεβάτι μαζί της. Κι όμως, είχε σκεφτεί ποτέ ότι η πιο αγαπημένη σου στάση όλων είναι και εκείνη που μπορεί να σου προκαλέσει τον μεγαλύτερο σεξουαλικό τραυματισμό;

Νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο International Journal of Impotence Research επιβεβαιώνει αυτό ακριβώς, τονίζοντας ότι το doggy style είναι η νούμερο ένα στάση στο σεξ – απειλή για τον «καλύτερό σου φίλο» με ποσοστό 41%.

Η επιστημονική εξήγηση είναι η εξής: «Όταν ένας άντρας διεισδύει στην παρτενέρ του από πίσω, η διέγερση του πέους είναι ιδιαίτερα έντονη, γεγονός που οδηγεί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων σε πιο ενεργητική και άγρια σεξουαλική επαφή.

Αποτέλεσμα, ο έλεγχος χάνεται και η πιθανότητα να γλιστρήσει το μόριο από τον κόλπο και να χτυπήσει στο περίνεο της ή στην ηβική σύμφυση -και τα δύο είναι σκληρές επιφάνειες με κόκαλα-, προκαλώντας τραυματισμό και πόνο είναι μεγάλος», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην μελέτη.

Η αμέσως επόμενη πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ για τον άντρα είναι το ιεραποστολικό, με ποσοστό 26%, ενώ έπεται εκείνη με τη γυναίκα από πάνω με ποσοστό μόλις 10%.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βρεθείς στο κρεβάτι μαζί της, σκέψου καλά πριν της ζητήσεις να σου δείξει την πλάτη της.