Για πολύ καιρό οι θαυμαστές των κόμικ ήλπιζαν ότι ο Μπράιαν Κράνστον της πολυβραβευμένης σειράς «Breaking Bad» θα έπαιζε το «αντίπαλον δέος» του Σούπερμαν, τον Λεξ Λούθορ για τη DCEU, και δυστυχώς αυτό δεν υλοποιήθηκε ποτέ, αλλά τώρα ο Αμερικανός ηθοποιός πήρε το δρόμο του για τη Marvel! Σύμφωνα με το giantfreakingrobot o Κράνστον υπέγραψε για ένα ρόλο για το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Δεν γνωρίζουμε αν ο σταρ του Breaking Bad θα κάνει το ντεμπούτο του στο MCU σε ταινία ή σε κάποια από τις πρωτότυπες σειρές του στούντιο Disney+. Δεν είναι γνωστό επίσης αν ο Κράνστον θα συνεργαστεί μόνο για μια φορά με τη Marvel, ή ο ρόλος του θα εξελιχθεί σε κάτι μεγαλύτερο.

Εάν ο ηθοποιός καταλήξει να είναι ένας «κακός της Marvel» με… μέλλον μπροστά του, τότε ο ίδιος ο Κράνστον μπορεί να έδωσε την απάντηση για το ρόλο του πριν από μερικά χρόνια. Το 2015, ο σταρ παραδέχτηκε στο Screen Geek ότι ένας κακός της Marvel που θα ήθελε να παίξει ήταν ο ανταγωνιστής των X-Men, Mister Sinister.

Ήταν ασαφής σχετικά με τον ρόλο του κακού για τον οποίο μιλούσε στην αρχή, αλλά όταν αναφέρθηκε ο Mister Sinister, είπε: «Στην πραγματικότητα, αυτός ήταν ο χαρακτήρας, θα το παραδεχτώ. Ο Mister Sinister ήταν ο χαρακτήρας που σκεφτόμουν». Ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο ο Κράνστον επέλεξε τον χαρακτήρα ήταν το απλό γεγονός ότι κανείς άλλος δεν τον έχει υποδυθεί ακόμα.

Μάλιστα, ανέφερε ως «αντιπαράδειγμα» στο τι ρόλο δεν θέλει να παίξει τον «επίτροπο Γκόρντον» του Μπάτμαν που έχουν υποδυθεί πολλοί ηθοποιοί. «Δεν θέλω να κάνω έναν χαρακτήρα που τον έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν… Δεν θέλω να με συγκρίνουν, να λένε “καλά, ο δικός του επίτροπος Γκόρντον ήταν μπλα μπλα μπλα”. Δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο. Θέλω να κάνω κάτι που δεν έχει γίνει».