Στον Μεσαίωνα, φυσικά και συνέβαιναν… τέρατα, αλλά όχι και το 2021. Αυτό που περνάει από τους γείτονές του μία οικογένεια στο Τσάτμαν του Κεντ της Αμερικής είναι άνω ποταμών. Τους τρομοκρατούν, τους απειλούν, κάνουν ζημιές στην περιουσία τους, γιατί έχουν πολλά τατουάζ στα σώματά τους.

Η Άννι και ο σύζυγός της ο Πολ Ριγκς, ηλικίας 52 και 49 ετών αντίστοιχα, είναι ανεπιθύμητοι για τους γείτονές τους και τους το δείχνουν καθημερινά. Όπως; Έχουν ξυπνήσει ένα πρωί και έχουν δει βαμμένο τον τοίχο και την πόρτα τους με τις λέξεις «να φύγετε από δω», ενώ τους έχουν πετάξει και μία επιστολή, με την οποία τους αποσαφηνίζουν πως δεν θέλουν τέτοιους ανθρώπους.

Η οικογένεια Ριγκς ζει εκεί από το 2004 και διαθέτει ένα μαγαζί που κάνει τατουάζ. Η Άννι ισχυρίζεται πως αυτό το είδος «μπούλινγκ» το υπομένουν εδώ και χρόνια, επειδή έχουν πολλά τατουάζ και σκουλαρίκια αλλά και των πεποιθήσεών τους.

«Έχω ζήσει εδώ για 17 χρόνια και σκοπεύω να μείνω. Βασανιζόμαστε συνεχώς. Έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία μίσους και είναι αποφασισμένοι να μας αναγκάσουν να φύγουμε. Δεν έχουμε κάνει κάτι λάθος και δεν πρόκειται να μας εκφοβίσουν λόγω της εμφάνισής μας», λέει η Άννι, η οποία πρόσθεσε πως είχαν καταστρέψει ακόμα και τα αυτοκίνητά τους, ενώ πετάνε συνεχώς αποτσίγαρα στον κήπο τους, με αποτέλεσμα να τους κοστίσει 570 ευρώ ο κτηνίατρος, καθώς τα έτρωγε ο σκύλος τους.

«Δεν βιώνουμε μίσος ή διακρίσεις πουθενά αλλού, παρά μόνο στον δρόμο μας. Γνωρίζουμε ανθρώπους όλων των ηλικιών και κοινωνικών υπόβαθρων και μας δέχονται για το ποιοι είμαστε. Αλλά στη γειτονιά μας είναι το κάτι άλλο. Όλοι πιστεύουν ότι λατρεύουμε τον διάβολο, αλλά αυτό δεν ισχύει», είπε ο Πολ αγανακτισμένος, ο οποίος έχει καλύψει το 95% του σώματός του με τατουάζ.

«Ο γιος μας (12 ετών) είναι τρομοκρατημένος και μου ζητά να βάλω κάτι στην πόρτα για να είμαστε βέβαιοι ότι κανείς δεν μπορεί να μπει τη νύχτα».

Η Άννι και ο Πολ επικοινωνούν συνεχώς με την αστυνομία του Κεντ, που έχει κάνει κάποιες προειδοποιήσεις.