Η Τζουλιάν Ζάιφαρτ είχε κάνει αίσθηση με τη γυμνή φωτογράφισή της για το Playboy πριν πάει στο Πεκίνο για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, κατά τη διάρκεια των οποίων ανέβαζε σέξι φωτογραφίες σε δεύτερο προφίλ της στο Instagram.

Η Γερμανίδα αθλήτρια είναι δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα σκι και περιγράφει τόσο το άλμα με σκι όσο και τη γυμνή φωτογραφία ως «είδος τέχνης» και λέει ότι και τα δύο της δίνουν μια «αίσθηση ελευθερίας».

Η Γερμανίδα καλλονή και αθλήτρια του σκι κατέπληξε τους θαυμαστές της όταν πρωταγωνίστησε στο εξώφυλλο του Playboy Γερμανίας τον Μάρτιο του 2021, με την ελπίδα ότι θα «έστρεφε θετική προσοχή» στο άθλημα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NAYELI 🦋 (@nayeli_rose_)

Η 31χρονη παρότι ήταν απασχολημένη με τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, είχε βρει χρόνο για να ανεβάσει γυμνές φωτογραφίες σε έναν εναλλακτικό λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης.

Μοιράστηκε γυμνά στιγμιότυπά της σε μια δεύτερη σελίδα στο Instagram κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων .

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NAYELI 🦋 (@nayeli_rose_)

Η Τζουλιάν Ζάιφαρτ έχει έναν ακόμα λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφιερωμένο στο τόπλες περιεχόμενο και τα ανεβάσματά της με το ψευδώνυμο «Nayeli Rose».

Ένας αριθμός αναρτήσεων κοινοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των Αγώνων που ολοκληρώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο λογαριασμός της «Nayeli» έχει πλέον 43,5 χιλιάδες followers και στην τελευταία της ανάρτηση εκεί έγραψε: «Ευχαριστώ Πεκίνο 2022. Ευχαριστώ για αυτόν τον χρόνο και τώρα πλήρη εστίαση στο υπόλοιπο της σεζόν.