Ο DJ Mustard ισχυρίζεται ότι η προσωπική shopper του χρησιμοποίησε την πιστωτική του κάρτα για να αγοράσει μαρκάτα ψώνια αξίας 50 χιλιάδων δολαρίων για να κάνει φλεξ στο Instagram.

Ο παραγωγός δημοσίευσε μια σειρά από stories στο Instagram του, αποκαλώντας την «άπιστο» υπάλληλό του «κλέφτρα και ψεύτρα». Είπε ότι προσέλαβε την influencer ως προσωπική αγοράστριά του, αλλά ισχυρίζεται ότι χτον εξαπάτησε.

«Σήμερα ανακάλυψα ότι έτρεξε τις πιστωτικές μου κάρτες πάνω από 50 χιλιάδες αγοράζοντας πράγματα για τον εαυτό της!!! »

Η κοπελιά, πάντως, δεν φαίνεται να σχολιάζει τις δημοσιεύσεις σε κανέναν από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα του αμερικάνικου περιοδικού PEOPLE για σχολιασμό.

 

O μουσικός παραγωγός δημοσίευσε επίσης ένα μήνυμα που είπε ότι ήταν από τον influencer και έλεγε το εξής: «Πραγματικά, λυπάμαι πολύ. Δεν έπρεπε ποτέ να φτάσω σε αυτό το σημείο. Ο πειρασμός μου μετατράπηκε σε απληστία και ζητώ συγγνώμη…»

Η στυλιστική σελίδα Instagram της influencer διαθέτει δεκάδες φωτογραφίες του DJ Mustard και της συζύγου του, Chanel Mcfarlane. Ο προσωπικός λογαριασμός της έχει περισσότερους από 65.000 ακόλουθους. Λέγεται επίσης ότι ξεκινά μια συλλογή γυναικείων ενδυμάτων.