Ένας τραυματισμός έκοψε την καριέρα του Danny Mountain στο ποδόσφαιρο, αλλά του άνοιξε μία διαφορετική στις ταινίες ενηλίκων.

«Κάθε εμπόδιο για καλό», λέει ο σοφός κόσμος και στην περίπτωση του Danny Mountain επιβεβαιώνεται, καθώς μπορεί να μην έκανε ποτέ καριέρα στο ποδόσφαιρο, κάνει όμως και μεγάλη μάλιστα στον χώρο των ταινιών ενηλίκων.

Ο 37χρονος πλέον Βρετανός, όταν ήταν μικρός αγαπούσε πολύ το ποδόσφαιρο και έπαιζε στις ακαδημίες της Slough Town F.C., με το ταλέντο του να ξεχωρίζει τόσο που να κεντρίζει το ενδιαφέρον ομάδων όπως είναι η Τσέλσι, η Γουέστ Χαμ και η Τότεναμ.

Τελικά αυτή που κατάφερε να τον πάρει σε ηλικία 9 ετών ήταν η Σαουθάμπτον, στην οποία έμεινε μέχρι την ηλικία των 16 ετών. Εκεί λοιπόν, όταν ετοιμαζόταν για να κάνει το μεγάλο άλμα, ήρθε η αναποδιά…

Ένας τραυματισμός στον γόνατο, έβαλε ουσιαστικά τέλος στις όποιες ελπίδες είχε για καριέρα στον χώρο του ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η αναζήτηση νέας επαγγελματικής απασχόλησης.

Μετά από πολλές προσπάθειες, δοκίμασε την τύχη του στον χώρο των ταινιών ενηλίκων, όπου όχι απλά κατάφερε να καθιερωθεί, αλλά πλέον αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου.

Με συμμετοχή σε πάνω από 600 παραγωγές, βρίσκεται στους 10 πιο ακριβοπληρωμένους αστέρες του χώρου, κερδίζοντας τον τίτλο του πρωταγωνιστή με τα περισσότερα έσοδα στην Μεγάλη Βρετανία, καθώς βγάζει ετησίως 1 εκατομμύριο λίρες.