Το μεγαλύτερο άγχος που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες που νοικιάζουν τα σπίτια τους είναι σε τι κατάσταση θα τα αφήσουν οι ενοικιαστές. Ένας Ουαλός ιδιοκτήτης με έκπληξη διαπίστωσε ότι ο ενοικιαστής του παρότι μετακόμισε πρόωρα από το σπίτι, του άφησε ένα ποσό 400 λιρών.

Γρήγορα όμως διαπίστωσε τον λόγο που ο ενοικιαστής του δεν διεκδίκησε το παραπάνω ποσό. Ο Λι Λούκινγκ υπέστη σοκ με την κατάσταση στην οποία του είχε αφήσει το σπίτι του ο ενοικιαστής. Ο ιδιοκτήτης ο οποίος δεν είχε το διαμέρισμά του για πέντε χρόνια, όταν άνοιξε την πόρτα αντίκρισε έναν πραγματικό σκουπιδότοπο. Παντού υπήρχαν σκουπίδια, μουχλιασμένα τρόφιμα, παλιά ρούχα ακόμα και περιττώματα γάτας.

Για το λόγο αυτό ο ενοικιαστής του άφησε το ποσό των 400 λιρών προκειμένου ο ιδιοκτήτης να τα πληρώσει το συνεργείο καθαρισμού. Ωστόσο, ο Λι διαπίστωσε γρήγορα ότι θα χρειαζόταν αρκετά μεγαλύτερο ποσό για να καθαρίσει το αχούρι που του άφησε ο ενοικιαστής.

Το διαμέρισμα που βρίσκεται στο Σουόνσι της Ουαλίας θα χρειαστεί νέο μπάνιο, κουζίνα και χαλιά, όταν καταφέρουν να πετάξουν τους τόνους σκουπιδιών που είναι συγκεντρωμένα σε όλα τα δωμάτιά του. Κοιτάζοντας το διαμέρισμα ο Λι αναρωτήθηκε που κοιμόταν το άτομο που διέμενε. «Σε κάθε δωμάτιο στο οποίο μπαίνω μετά θέλω να κάνω μπάνιο. Όταν πρωτοπήγα είχα και τον σκύλο μαζί μου. Άνοιξα την πόρτα και μου ήρθε αμέσως η μυρωδιά», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Έριξα μια ματιά στο χάος που επικρατούσε και αμέσως πήγα τον σκύλο πίσω στο αυτοκίνητο. Δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσω να μπει μέσα». Ο Ουαλός ιδιοκτήτης ήταν απογοητευμένος από τον ενοικιαστή αλλά και από την εταιρεία που είχε αναλάβει την ενοικίαση του ακινήτου, διότι επέτρεψε να φτάσει το σπίτι του σε αυτή την κατάσταση.