Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές αναρτήσεις και η πρόσφατη δημοσίευσή της δεν διαφέρει πολύ αλλά φροντίζει ό,τι κάνει, να το κάνει με επαγγελματισμό.

Είναι ένα μοντέλο που δίνει «φωνή» σε ό,τι φορέσει και για αυτό πολύ σχεδιαστές την προτιμούν για την πασαρέλα τους και την καμπάνια τους. Και να αναφέρουμε πως έγινε το πρόσωπο της νέας κολεξιόν της Nasty Gal με διάθεση από το 1980 και το 1990.

Η φθινοπωρινή/ χειμερινή κολεξιόν 2020 της Nasty Gal είναι γεγονός ενώ πρόκειται για τη δεύτερη κολεξιόν της σχεδιάστριας, έμπνευση της οποίας αποτελεί το διάσημο μοντέλο με το διαπεραστικό βλέμμα και το καλλίγραμμο σώμα. Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ποζάρει δυναμικά σε μια άλλη φωτογράφισή της, αναδεικνύοντας τα εμβληματικά κομμάτια της συλλογής με διάθεση από άλλες δεκαετίες. Άλλωστε είναι γνωστό πως καταφέρνει να υποστηρίξει απόλυτα ακόμα και τα πιο ιδιαίτερα ντυσίματα.

«Είμαι τόσο περήφανη για τις συγκεκριμένες πόζες και τη συζήτηση στο VAmagazine. Μιλήσαμε για νέες συνεργασίες, για άνδρες, για τον γάμο και τον έλεγχο», είναι το σχόλιο της ίδιας που συνοδεύει τις φωτογραφίες αυτές. Εξάλλου, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να προωθήσει μηνύματα κατά της αδικίας, υπέρ του body positivity και της γυναικείας ενδυνάμωσης.