«O κύριος υπουργός διατηρεί γραφείο στη γειτονιά μας, γι’ αυτό και τον βλέπουμε πολύ συχνά στα μέρη μας». Αυτή είναι η φράση στα χείλη των κατοίκων περιοχής σε νότιο προάστιο της Αθήνας, όταν βλέπουν το ισχυρό κυβερνητικό στέλεχος να καταφθάνει με τους φρουρούς του συχνά πυκνά τις βραδινές ώρες, και όχι μόνο, στη γειτονιά τους.

«Μα, πόσο εργασιομανής είναι…» θα αναρωτηθεί κανείς, αν αναλογιστεί το… φορτωμένο πρόγραμμά του και το… βαρύ χαρτοφυλάκιο που έχει αναλάβει. Κι όμως έπειτα από όσα θα αποκαλύψει σήμερα η «Espresso» οι κάτοικοι της «επίμαχης» γειτονιάς θα αντιληφθούν πως κοιμούνται (κυριολεκτικά) τον ύπνο του δικαίου, μια και ο παντρεμένος υπουργός (στα άτακτα «καμώματά» του έχουμε πρωτοαναφερθεί στο κοντινό παρελθόν) περνά την είσοδο της πολυκατοικίας για να επισκεφθεί την καλλιτέχνιδα ερωμένη του!

Την ώρα που οι φρουροί του είναι ακροβολισμένοι κάτω, πάνω στα ψηλά πατώματα της πολυκατοικίας το κυβερνητικό στέλεχος «εργάζεται» στο κρεβάτι της σεξοβόμβας, η οποία έχει πολλούς θαυμαστές που «κόβουν φλέβες» για χάρη της! Τυφλωμένος από το πάθος, ο πασίγνωστος πολιτικός άντρας «χάνεται» στην αγκαλιά της για να «αποφορτιστεί» από το βαρύ πολιτικό πρόγραμμά του, όπως συνηθίζει, άλλωστε, να λέει δεξιά και αριστερά.

Παραδομένος στις σαρκικές του επιθυμίες και μπλεγμένος στα δίχτυα της ηδονής, ξεμυαλισμένος από τα κάλλη της καλλιτέχνιδας ερωμένης του, αδιαφορεί (προκλητικά, επιτρέψτε μας να πούμε) για τους κινδύνους που εγκυμονούν οι πολυσύχναστες επισκέψεις του στο προάστιο της Αθήνας που στενάζει από τις ερωτικές του ορμές! Το ροζ σκάνδαλο μεγατόνων, σε περίπτωση που αποκαλυφθεί, δεν θα προκαλέσει μόνο «σεισμό» στο σπίτι του, αλλά και στην κυβέρνηση!

Προφανώς δεν φοβάται μήπως γίνει ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν της πολιτικής σκηνής της χώρας… Εκείνος όμως, όπως αποκαλύπτει η «Εspresso», όχι μόνο συνεχίζει τις επισκέψεις στην ερωτική φωλίτσα των Αθηνών, αλλά το καλοκαίρι την είχε… κοπανήσει από το σπίτι και τη σύζυγό του για να «πετάξει» στην αγκαλιά της ερωμένης του! Οχι μια και δυο, αλλά τρεις φορές! Ναι, καλά διαβάσατε!

Αταξίες σε χλιδάτα resort

Τον Αύγουστο μάλιστα οι εκτός Αθήνας «αταξίες» του ήταν καλά προσχεδιασμένες. Το πρώτο δεκαπενθήμερο η καλλιτέχνιδα ερωμένη του μαζί με μια φίλη της (την πήρε μαζί της για το… ξεκάρφωμα) παραθέριζε σε πασίγνωστο resort στην Κρήτη. Εκείνο το διάστημα ο καψούρης υπουργός την επισκέφθηκε δύο (!) φορές. Το ειδυλλιακό σκηνικό, που θύμιζε κάτι από το «λίγο κρασί, λίγη θάλασσα και το αγόρι μου», είχε για γαρνιτούρα σκηνές πάθους, με τους δύο εραστές να παραδίνονται ο ένας στον άλλον…

Στην παράνομη «κυρία» του υπουργού όμως δεν έφταναν μόνο οι διακοπές στην Κρήτη. Ηθελε να «αποδράσει» και σε χλιδάτο resort της Αττικής. Οπερ και εγένετο. Και εκεί πάλι ο υπουργός, ξαναμμένος από το ερωτικό πάθος, δεν άντεχε ούτε στιγμή μακριά της. Την επισκέφθηκε στα μουλωχτά και εκείνη τον αντάμειψε για τη «γενναιοδωρία» του με τα αχόρταγα φιλιά της.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που εκείνος είναι γενναιόδωρος απέναντί της. Μέχρι και επιχείρηση της άνοιξε, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη! Και να ήταν μόνο αυτό… Οπως όμως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, εκτελεί και χρέη… μάνατζερ για λογαριασμό της, βάζοντας στόχο την «εκτόξευση» της καριέρα της που εδώ και καιρό δεν είναι και στα πολύ πάνω της. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό και χρησιμοποιώντας την πολιτική δύναμη που έχει αυτή τη στιγμή, σήκωσε το τηλέφωνο για να πάρει καναλάρχη, ζητώντας του να βοηθήσει στην ανόρθωση της καριέρας της καλλιτέχνιδας ερωμένης του και εκείνος, σε περίπτωση που το «αίτημά» του ικανοποιούνταν, θα ανταπέδιδε το καλό στον ισχυρό άντρα των media!

Πως γλίτωσε το ξύλο;

Οι επισκέψεις όμως του υπουργού στον «χώρο εργασίας», όπως πιστεύει η γειτονιά, στο προάστιο της αμαρτίας δεν είναι πάντα ανέμελες και χωρίς απρόοπτα. Οσα συνέβησαν πρόσφατα παραλίγο να βάλουν σε άγριους μπελάδες τον ισχυρό άντρα της κυβέρνησης, ο οποίος γλίτωσε στο παρά πέντε το ξύλο! Για κακή του τύχη η ερωμένη του έχει και πολλούς θαυμαστές. Ενας εξ αυτών λοιπόν την πολιορκεί στενά εδώ και πολύ καιρό. Δεν γνωρίζουμε το αποτέλεσμα της πολιορκίας, αλλά ένα βράδυ αποφάσισε να της κάνει έκπληξη. Ετσι την επισκέφθηκε στην πολυκατοικία όπου διαμένει. Πού να ήξερε ο δυστυχής ότι θα έπεφτε πάνω στον υπουργό!

Οπως πληροφορηθήκαμε, μετά την αρχική του έκπληξη και αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, πέρασε στην αντεπίθεση και οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν απείρου κάλλους! Παρότι ο υπουργός φυγαδεύτηκε κακήν κακώς, το περιστατικό δεν έχει ξεχαστεί από τον ερωτοχτυπημένο θαυμαστή με το γερό πορτοφόλι και τις «περίεργες διασυνδέσεις»!

Ο ερωτιάρης υπουργός δεν αφήνει θηλυκή μύγα

Ο παντρεμένος υπουργός και εραστής της μοιραίας καλλιτέχνιδας δέχεται, ακόμα και στο υπουργείο του, τις όχι και τόσο ήπιων τόνων «συμβουλές» του αντιζήλου του να ξεχάσει την «πέτρα του σκανδάλου» για να μην έχει κακά ξεμπερδέματα… Υπάρχει όμως κι άλλη πτυχή στο σκάνδαλο, που μπορεί να το μετατρέψει σε αμερικανικού τύπου σαπουνόπερα, αφού ο ερωτιάρης υπουργός δεν αφήνει θηλυκή μύγα και επιτίθεται, τις πιο πολλές φορές ιδιαιτέρως άκομψα, σε όσες του ζητούν ακόμα και την πολιτική του βοήθεια.

Είναι άγνωστο το μέγεθος του πολιτικού σκανδάλου, όταν θα «σπάσει» η ομερτά και μία μία τα θύματα του θα αρχίσουν να προβαίνουν σε αποκαλύψεις…

Πηγή:europost.gr