Η πρώην σύντροφος του αστέρα του Μπάγερν Μονάχου Ζερόμ Μπόατενγκ ενεπλάκη σε δημόσια αντιπαράθεση με την τωρινή του στο Instagram. Εν τέλει, οι δυο τους φαίνεται ότι τα βρήκαν.

Ο αμυντικός των Βαυαρών είδε το όνομά του να αναφέρεται αρκετά συχνά στον διάλογο που είχαν η Ρεμπέκα Σιλβέρα, πρώην εστεμμένη των καλλιστείων, με την Κάσια Λένχαρντ. Η πρώτη κατηγόρησε τη δεύτερη ότι της κλέβει τον άντρα.

Η 32χρονη πρώην σύντροφος του ποδοσφαιριστή μοιράστηκε στιγμιότυπα από συνομιλίες που είχε μαζί του, καθώς και με τη Λένχαρντ.

Η Σιλβέρα έγραψε: «Το χειρότερο και πιο οδυνηρό κομμάτι είναι όταν άρχισε να με αντιγράφει και να κάνει πράγματα για να με χλευάσει, να με χειραγωγήσει και να με βλάψει ακόμα περισσότερο.»

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δύο φορές του Champions League λέγεται ότι είναι πολύ απογοητευμένος από τη Σιλβέρα, ανέφέρε η BILD. «Δεν σχολιάζω ιδιωτικά θέματα και αυτό δεν είναι δημόσιο θέμα», ήταν η αντίδραση του ποδοσφαιριστή.

Η Λένχαρντ ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά της στο Instagram. Έγραψε: «Αγαπητή Ρεμπέκα, θέλω να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να σας ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη. Δεν είχα ούτε έχω την πρόθεση να σε βλάψω. Οι ενέργειές μου, ως αποτέλεσμα ενός βαθέος τραυματισμού, καταλαβαίνω ότι με οδήγησαν να σε πληγώσω ξανά.Σέβομαι ότι χρειάζεσαι χρόνο και θα ήθελα να σου τον δώσω. Επίσης, θα μεγαλώσω και θα μάθω από τα λάθη που έκανα. Θέλω να βρούμε την ηρεμία μας και σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον.»

Ευτυχώς για τον Μπόατενγκ, η πρώην του ήταν έτοιμη να δεχτεί ότι όλα ήταν περασμένα-ξεχασμένα.

Η Σιλβέρα απάντησε: «Σε ευχαριστώ Κάσια για την «ειλικρινή» συγγνώμη σου. Είναι ατυχές ότι χρειάστηκαν όλα αυτά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Η συγγνώμη σου γίνεται δεκτή και ελπίζω αυτή τη φορά να είναι γνήσια, επειδή η συγγνώμη χωρίς αλλαγή συμπεριφοράς είναι απλώς χειραγώγηση. Σου έυχομαι τα καλύτερα, αγαπητή μου.»