Η Apple μείωσε την αρχική τιμή των μοντέλων iPhone XR και iPhone 11 κατά 100 δολάρια. Το iPhone XR και το iPhone 11 ξεκινούν τώρα από 499 $ και 599 $, αντίστοιχα. Ταυτόχρονα, η Apple διέκοψε την παραγωγή των iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, εν τούτοις θα εξακολουθείτε να έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε αυτά τα τηλέφωνα εάν το επιθυμείτε μέσω διαφόρων ηλεκτρονικών καταστημάτων που έχουν απόθεμα αυτών των μοντέλων, αλλά όχι μέσω επίσημων των καναλιών της εταιρείας.

Η παλιά σειρά iPhone της Apple

Εάν δεν ενδιαφέρεστε για τα φετινά τηλέφωνα, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε ένα iPhone προηγούμενης γενιάς, χωρίς να τινάξετε την μπάνκα στον αέρα, αφού η μείωση τιμών είναι αισθητή. Η ακριβής τιμολόγηση θα ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα που αγοράζει ο πελάτης το τηλέφωνο, τους φόρους και αν αγοράζετε απευθείας από την Apple ή από μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ή κάποιο eShop.

Τα smartphone iPhone, της προηγούμενης σειράς που κυκλοφόρησαν πέρσι ή πρόπερσι, μπορούν φυσικά να αναβαθμιστούν σε iOS 14 , το οποίο κυκλοφόρησε η Apple στις 16 Σεπτεμβρίου. Αυτό είναι επιπλέον κίνητρο για την αγορά των μοντέλων του 2018 και του 2019, αλλά λάβετε υπόψη ότι δεν θα λαμβάνουν για πάντα νέες ενημερώσεις λογισμικού (software) και υλικολογισμικού (firmware), κάτι που εκ των πραγμάτων είναι ένα σχετικά σοβαρό πρόβλημα γιατί ενδεχομένως να μην υπάρχει συμβατότητα με τις καινούργιες εφαρμογές, οι οποίες προφανώς είτε δεν θα μπορούν να εγκατασταθούν στη συσκευή, είτε να παρουσιάζουν δυσλειτουργίες εφόσον είναι εγκατεστημένες.