Μέχρι την άρση των σχετικών περιοριστικών μέτρων μπορείτε να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας ποτό στο σπίτι, πάντα όμως με ασφάλεια και χωρίς υπερβολές. Ιδού έξι μαγαζιά της Αθήνας που στέλνουν κοκτέιλ και ποτά σε ειδικές συσκευασίες στην πόρτα σας…

The Clumsies

Το «The Clumsies» δεν χρειάζεται συστάσεις. Αυτό που πρέπει απαραιτήτως να ξέρετε, όμως, είναι ότι πέντε signature κοκτέιλ του έρχονται πλέον στο σπίτι σας, τα οποία μάλιστα δένουν υπέροχα με το ντελίβερι μενού του.

Το Break Free, The Conch, Metamorphosis, Hippocampus Summer και το δημοφιλές Athenian Spritz είναι οι επιλογές που μπορούν να φτάσουν άμεσα στην πόρτα σας, για την τρέχουσα περίοδο που το bar έχει ήδη αναστείλει τη λειτουργία του.

Που: Καθημερινά 11:00 – 23:00 από το Clumsies και μέσα από τις πλατφόρμες Wolt & efood.

Pop Up Cocktail Bar

Και το Pop Up από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου και για το όσο χρονικό διάστημα ισχύσουν τα νέα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού θα συνεχίσει την λειτουργία του αμιγώς για take away και ντελίβερι.

Που: Pop Up Cocktail Bar, 25ης Μαρτίου 13, Πλατεία Νέας Σμύρνης, Αθήνα, Τηλέφωνο: 211 2137681 09:00-23:00 & μέσω Wolt και efood.

Baba Au Rum

Το ιδιαίτερα αγαπητό μπαρ της οδού Κλειτίου, που φέτος συμπλήρωσε έντεκα χρόνια παρουσίας στην αθηναϊκή σκηνή ‒ τα γενέθλια του τα γιόρτασε διαδικτυακά, εν μέσω πρώτης καραντίνας, με ένα τρίωρο DJ set σε live streaming‒ και που κατάφερε να κατακτήσει μια θέση στη λίστα με τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου (World’s 50 Best Bars), ήταν από τα πρώτα που καθιέρωσε το ντελίβερι κοκτέιλ για το σπίτι.

Που: Μέσω της Wolt, ενώ δεν είναι απαραίτητο να καταναλωθούν αμέσως: μπορούν να συντηρηθούν στο ψυγείο μέχρι και τρεις μέρες.

Tyco

Το Tyco είναι ένα αγαπημένο μπαρ που είχε υιοθετήσει τη φιλοσοφία του take away ποτού, πριν τον κορωνοϊό και την καραντίνα. Πιο συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του 2018.

Που: Tyco, Ρόμβης 11, Αθήνα, 17:00 to 23:30 και μέσω efood & Wolt

Holy Spirit

Το Holy Spirit, το βραβευμένο μπαρ της Γλυφάδας, ήταν επίσης από τα πρώτα μπαρ που μας έδωσε το κοκτέιλ… στο χέρι. Τώρα, όμως, το φέρνει και στο σπίτι.

Που: Holy Spirit, Λαοδίκης 41, Γλυφάδα μόνο για pick up και delivery, Τρίτη – Παρασκευή 17:0000 – 23:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 14:00, Τηλέφωνο 210 8982650 καθώς και μέσω του efood & Wolt

Flask

Και για το τέλος αφήσαμε το Flask που θα το βρείτε ως εφαρμογή στο κινητό ή στο διαδίκτυο, για να κάνετε κατευθείαν την παραγγελία σας.

Που: Flask μέσω app (Android & Iphone) και online

Πηγή: iefimerida.gr