Μπορεί η τεχνολογία να εξελίσσεται καθημερινά αλλά οι ανάγκες του είδους μας παραμένουν οι ίδιες, είχε πει κάποτε ο κλινικός σεξολόγος Ρόμπερτ Βάις και αυτό ισχύει περισσότερο από ποτέ.

Στο πέρασμα των χρόνων, από το περιοδικό, στον κινηματογράφο και από εκει στην βιντεοκασσέτα και μετέπειτα στα dvd η βιομηχανία του πορνό παραμένει από τις λίγες ανθηρές βιομηχανίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Πλέον βρισκόμαστε στην ψηφιακή εποχή και το πορνό κυριαρχεί και στο διαδίκτυο.

Μάλιστα όπως έχουν υπολογιστεί τα έσοδα της ξεπερνούν αυτά του αμερικάνικου ποδοσφαίρου (NFL) kai toy NBA. Και όπως λένε οι ειδικοί ακόμη δεν είδατε τίποτε γιατί έρχεται το εικονικό πορνό με τζίρους που ζαλίζουν και θα ξεπερνούν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Τα παράδοξα της βιομηχανίας πορνό
Πριν κάνουμε μια ιστορική αναδρομή στο πορνό, αξίζει να δούμε 6 παράδοξα τα οποία δεν γνωρίζουμε.

-Οι άνδρες πορνοστάρ κάνουν ενέσεις με ειδικά φάρμακα απευθείας στα γεννητικά τους όργανα για να διατηρούν τη στύση τους συνεχώς.

-Κάθε 39 λεπτά γυρίζεται μια νέα ταινία πορνό.

-Οι γυναίκες πορνοστάρ βγάζουν 600 με 1000 δολάρια ανά σκηνή που γυρίζουν. Για την ίδια σκηνή οι άνδρες πορνοστάρ αμείβονται με 150 δολάρια.

-Το 12% όλων των περιεχομένων στο διαδίκτυο είναι πορνό

-Κάθε δευτερόλεπτο δαπανούνται 3.000 δολάρια στο πορνό

-Οι ιστότοποι youporn, pornhub και redtube έχουν περισσότερους επισκέπτες κάθε μήνα από ότι το Netflix, το Amazon και το Twitter μαζί.