Είναι γονείς, δηλώνουν ευτυχισμένοι στον γάμο τους και υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να μοιράζεσαι το κρεβάτι με άλλα ζευγάρια.

Το ζευγάρι καλεί ορισμένες φορές άλλους swingers για σ3ξ, όταν τα παιδιά είναι στο σχολείο.

Η 29χρονη μητέρα χρησιμοποιεί το όνομα Vista Wife και προωθεί το lifestyle της στα social media και στο OnlyFans. Η ίδια και ο 30χρονος σύζυγός της μίλησαν στη Daily Star, σημειώνοντας: «Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε είναι ότι είναι ΟΚ να θέλεις πάντα κάτι παραπάνω. Δεν υπάρχει ντροπή στο να θέλεις περισσότερα στο κρεβάτι.

Τόσοι πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν την ανταλλαγή συντρόφων αλλά δεν ξέρουν από πού να αρχίσουν ή αισθάνονται ότι θα τους επικρίνουν. Ελπίζουμε ότι με το να είσαι ειλικρινής και ανοιχτός για το θέμα αυτό δεν θα είναι τόσο ταμπού».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ήταν 16 και 17 ετών και έκανε το πρώτο του παιδί λίγο καιρό αργότερα. Είναι παντρεμένοι εδώ και 10 σχεδόν χρόνια. Πριν από τρία χρόνια όμως ο σύζυγος πρότεινε το swinging.

Η Vista Wife θυμάται:

«Πάντα ήμουν bisexual και ο σύντροφός μου ήρθε και μου μίλησε για αυτή την ιστοσελίδα για swingers. Και οι δύο είπαμε ότι θα ήμασταν ανοιχτοί και ότι αν δεν μας άρεσε η πρώτη συνάντηση, θα το αφήναμε.

Πάντα θα υπάρχει αμφιβολία, κάναμε πολλές συζητήσεις του στιλ “αν γνωρίσεις κάποιον και τον προτιμάς σε σχέση με εμένα;”. Είμαστε όμως μαζί τόσο καιρό και είμαστε οι καλύτεροι φίλοι και έχουμε μια δυνατή σχέση. Έχουμε τον γάμο και τα παιδιά μας, έτσι αυτό είχε περισσότερη πλάκα.

Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι μπερδεύουν την αγάπη με το σεξ αλλά μόλις τα διαχωρίσεις, τότε κυριαρχεί ένα μεγάλο κύμα αδρεναλίνης».