Λεφτά, γυναίκες όπλα και ναρκωτικά αποτελούν την καθημερινότητα του Νταν Μπιλζέριαν ή αλλιώς βασιλιά του Instagram, ο οποίος βιώνει μια διαφορετική ζωή από τους περισσότερους ανθρώπους.

Έχοντας αποκτήσει μια αμύθητη περιουσία χάρη στο πόκερ, ο Αμερικανός έχει την ευκαιρία να κάνει πραγματικότητα τα… όνειρά του, τα οποία πολλές φορές προκαλούν την αντίδραση της κοινής γνώμης.

Οι σκλάβες του έρωτα, τα λεφτά που σκορπάει ασυλλόγιστα, τα όπλα που προβάλει χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό αλλά και το γεγονός πως αποτελεί παραγωγό κάνναβης, πολλές φορές τον έχουν βάλει στο στόχαστρο, όμως εκείνος δεν φαίνεται να… νοιάζεται και πολύ.

Αντιθέτως, δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να προβάλει την προκλητική του καθημερινότητα μέσω των social media, πράγμα που του έχει αποφέρει περισσότερους από 30 εκατομμύρια followers στο Instagram.

Αυτή τη φορά ο… βασιλιάς του Instagram, πήρε μαζί του 7 εντυπωσιακά μοντέλα του και πήγαν στην… παμπ που έχει ο Κόνορ Μακγκρέγκορ στο Δουβλίνο και πόζαρε με τη ζώνη του πρωταθλητή UFC.

Δείτε τις φωτογραφίες και θα κατάλαβετε τι… ζωάρα κάνει ο Μπιλζέριαν: