Με την 25χρονη ηθοποιό, Νίκολα Πελτζ φαίνεται πως είναι έτοιμος να παντρευτεί ο γιος των Βικτώρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ, ετών 21. Ο νεαρός Μπρούκλιν Μπέκαμ ασχολείται με την φωτογραφία και διατηρεί σχέση με την αγαπημένη του εδώ και εφτά μήνες.

O 21 ετών φωτογράφος φέρεται να αρραβωνιάστηκε την 25χρονη κοπέλα του, Nicola Peltz αφού ανακοίνωσε στους φίλους του στο LA ότι έκανε πρόταση γάμου στην Αμερικανίδα ηθοποιό. Το ζευγάρι έχει σχέση εδώ και 7 μήνες και όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Mirror ο Brooklyn έχει την έγκριση των γονιών του.

Παρόλα αυτά ο εκπρόσωπος των Beckhams αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το ζήτημα. Πηγή προσκείμενη στους Beckhams είπε ότι τόσο o David όσο και η Victoria έχουν δώσει τις ευλογίες τους για αυτήν την σχέση.

Μάλιστα η Nicola έχει παραβρεθεί σε πολλές οικογενειακές εκδηλώσεις με τελευταία το πάρτι που έκαναν οι γονείς του Brooklyn για τα γενέθλιά του τον Μάρτιο. Η Peltz έχει ανεβάσει στον λογαριασμό της βίντεο που χορεύει με την Victoria Beckham ενώ αποκαλεί την Harper “ονειρεμένη μικρή της αδελφή”

Και οι δύο δείχνουν πολύ ερωτευμένοι και αποκαλούν ο ένας τον άλλον “αδελφή ψυχή” και το “άλλο μου μισό”.