«Αναβιώνει» το δίδυμο Τζόρνταν-Πίπεν, έστω κι αν δεν πρόκειται για τον Μάικλ και τον Σκότι. Μπορεί οι δύο θρύλοι των Μπουλς να βρίσκονται στα μαχαίρια, μετά το βιβλίο που κυκλοφόρησε ο «Ινδιάνος» και στο οποίο κατακεραυνώνει τον «Air», αλλά φαίνεται πως δύο πολύ κοντινά τους πρόσωπα τα βρίσκουν μια χαρά.

Η πρώην σύζυγος του Πίπεν, Λάρσα, και ο γιος του Τζόρνταν, Μάρκους «συνελήφθησαν» από παπαράτσι σε ιαπωνικό εστιατόριο παρέα. Είναι ασαφές αν οι δύο τους βγήκαν ως ζευγάρι ή ως απλοί φίλοι. Πάντως, σύμφωνα με το σκανδαλοθηρικό TMZ που τους εντόπισε, εκείνη ήταν εμφανώς αναστατωμένη όταν αντιλήφθηκε την ύπαρξη παπαράτσι στο χώρο.

Η 48χρονη Λάρσα Πίπεν, που έχει λάβει μέρος και σε reality show, χώρισε από τον Σκότι το 2021 μετά από 14 χρόνια γάμου, ενώ ο 31χρονος Μάρκους Τζόρνταν μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια να κάνει καριέρα στο μπάσκετ, ασχολείται πλέον με επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η πρώην σύζυγος του Πίπεν, με τον οποίο απέκτησαν τέσσερα παιδιά, είχε στο πρόσφατο παρελθόν σχέση με τον Μαλίκ Μπίζλεϊ των Γιούτα Τζαζ.

Ο Πίπεν, εμφανώς δυσαρεστημένος με το Last Dance και τον τρόπο που τον απεικόνιζε, άνοιξε πόλεμο στον Τζόρνταν κατηγορώντας τον μέχρι και ότι κατέστρεψε το μπάσκετ, ενώ πρόσφατα δήλωσε πως θεωρεί κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών τον Λεμπρόν Τζέιμς. «Ο Μάικ δεν ήθελε να πασάρει, δεν ήθελε να πάρει ριμπάουντ και δεν ήθελε να υπερασπιστεί τον καλύτερο παίκτη του παιχνιδιού. Ήθελε τα πάντα να γίνονται γι’ αυτόν και τα πάντα να γίνονται γι’ αυτόν. Γι’ αυτό πιστεύω ότι ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Κάνει τα πάντα και εμπλέκει τους συμπαίκτες του», είχε δηλώσει.