Σε νύχτα οργίων μετετράπη ένα πάρτι στο σπίτι του Big Brother, με τις κάμερες να καταγράφουν τις… ακατάλληλες σκηνές, αφού η κατάσταση ξέφυγε από κάθε πλαίσιο στη διάρκεια αυτής της συνάθροισης.

Με τις πληροφορίες να πέφτουν «βροχή» τις τελευταίες ώρες πριν από το live επεισόδιο, η κατάσταση στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» μοιάζει να είναι έκρυθμη αυτή τη στιγμή. Και δεν ευθύνονται μόνο οι τεταμένες σχέσεις μεταξύ των παικτών, αλλά και οι… ερωτικές στιγμές για ορισμένους, με μια από αυτές μάλιστα να προβάλλεται στο τελευταίο επεισόδιο.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου, στο πάρτι που έγινε χθες (5/11) το βράδυ, η κατάσταση ξέφυγε και ορισμένοι συγκάτοικοι ήρθαν… πάρα πολύ κοντά. Δεν ξεκαθαρίστηκε, βέβαια, για ποιους πρόκειται, αλλά αν κρίνουμε από το ποια ζευγάρια έχουν απομείνει, μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις, ίσως μπορούμε να μαντέψουμε, εκτός κι αν έχει προκύψει κάποιος νέος έρωτας, που δε γνωρίζαμε.

Απαντήσεις δεν είναι απίθανο να υπάρξουν σύντομα σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, καθώς ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει σε κάθε live μια εξαιρετική ικανότητα να… ξετρυπώνει τα ζευγάρια και να τα ωθεί στο να τα βγάλουν όλα στην φόρα.

Πηγή: athensmagazine.gr