Ο «ιός» των ροζ βίντεο έχει τρυπώσει για τα καλά στην εγχώρια showbiz! Το ένα μετά το άλλο «σκάνε» τα αποκαλυπτικά πλάνα από τις βιντεοσκοπημένες ιδιαίτερες στιγμές γυναικών που εισέβαλαν σε realities με μοναδικό σκοπό τη δημοσιότητα!

Φαίνεται πως πρώην ερωτικοί σύντροφοι των wannabe στάρλετ της ελληνικής τηλεόρασης, έχοντας στο αρχείο τους τα… αμαρτωλά βίντεο, έχουν βαλθεί να εξευτελίσουν δημοσίως τις παρτενέρ τους, διακινώντας στο διαδίκτυο το «καυτό» υλικό.

Και ενώ ο θόρυβος στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» δεν έχει καταλαγιάσει ύστερα από όσα συνέβησαν ανάμεσα σε παίκτρια και πρώην σύντροφό της, ο οποίος έβγαλε στη φόρα τις ιδιαίτερες στιγμές τους (με αποτέλεσμα η όλη ιστορία να πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης), τις τελευταίες ώρες διακινείται άλλο ένα ροζ βίντεο από το παρελθόν παίκτριας του «Βig Brother», η οποία από τη στιγμή που μπήκε στο reality του Σκάι έχει συγκεντρώσει για πολλούς λόγους τα φώτα της δημοσιότητας.

Και σε αυτή την περίπτωση το βίντεο διάρκειας οκτώ (!!!) λεπτών και επτά δευτερολέπτων έχει γυριστεί με τη συναίνεση της «καυτής» πρωταγωνίστριας και είναι, μάλιστα, τέτοιων προδιαγραφών, που θα μπορούσε άνετα να ενταχθεί στις κατηγορίες «ερασιτεχνικό πορνό» του Σειρηνάκη! Συγκρίνοντας τα πλάνα του ροζ βίντεο με πλάνα από το σπίτι του «Big Brother», είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε πως έχει γυριστεί αρκετά χρόνια νωρίτερα.

Βλέπετε, η παίκτρια του reality όλο αυτό το διάστημα (από την εποχή που στηνόταν περιχαρής στην κάμερα για να «γυρίσει» τη homemade τσόντα ώσπου να εισβάλει στα σπίτια των τηλεθεατών) έχει αφεθεί στα χέρια πλαστικών χειρουργών, που άλλαξαν αρκετά την εικόνα της.

Την περίοδο, λοιπόν, του ερασιτεχνικού βίντεο (το οποίο έχει γυριστεί σε δωμάτιο ξενοδοχείου) η νυν έγκλειστη στο τηλεοπτικό σπίτι της κλειδαρότρυπας ήταν άγνωστη στο ευρύ κοινό και έκανε τα πρώτα βήματά της στον χώρο στον οποίο θέλει διακαώς να σταδιοδρομήσει.

Εκεί προφανώς, στην αθάνατη ελληνική επαρχία, αποφάσισε με τη συναίνεσή της να ξεδιπλώσει το «ταλέντο» της on camera! Η ίδια όχι μόνο ανοίγει διάλογο πριν από την ερωτική πράξη με τον παρτενέρ της, κοιτάζοντας με αθώο βλέμμα την κάμερα, αλλά έπειτα από αρκετά λεπτά πεοθηλασμού δέχεται να φορέσει χειροπέδες, για να ικανοποιήσει τόσο τα δικά της βίτσια (προφανώς της αρέσει η υποταγή στο κρεβάτι) όσο και του παρτενέρ της, ο οποίος δίνει «εντολές» την ώρα που… βγάζουν τα μάτια τους!

Έπειτα από την ολοκλήρωση της ερωτικής πράξης η ίδια στέλνει φιλάκια (!) στην κάμερα, ενώ ο παρτενέρ της τής ζητάει να ξαπλώσει στο κρεβάτι των οργίων. Εκεί συνεχίζει να τη βιντεοσκοπεί, αποθεώνοντας τα οπίσθιά της και φωνάζοντας με ενθουσιασμό: «Κ@@@αρα»!

Μάλιστα, προς το τέλος του βίντεο ο ερωτικός σύντροφός της την παροτρύνει να μη σταματήσει τις σέξι πόζες, λέγοντάς της χαρακτηριστικά: «Ακόμη δέκα δεύτερα για να πάει στο… οκτώ», εννοώντας τη διάρκεια του ροζ βίντεο!

Όπως φαίνεται, λοιπόν, θα έχουμε νέες αναταράξεις στο reality μετά τη δημοσιοποίηση του «καυτού» υλικού στο διαδίκτυο. Δεν θα είναι, άλλωστε, λίγοι εκείνοι που θα την αναγνωρίσουν (δεν είναι δα και τόσο δύσκολο…) και το σούσουρο αναμένεται να είναι τεράστιο. Αυτό που κανείς δεν ξέρει είναι πώς θα αντιδράσει η ίδια στην περίπτωση που η παραγωγή του reality την ενημερώσει για τη διαρροή του υλικού στο διαδίκτυο!