Φορώντας ένα κατακόκκινο μαγιό η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και πρώην του Λιούις Χάμιλτον, Νικόλ Σέρζιντζερ αφίχθη στην Μύκονο την Παρασκευή το μεσημέρι, προερχόμενη από την Ιταλία και τη λίμνη Κόμο.

Φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο μαγιό και καπέλο κάθισε μαζί με τον σύντροφο της ένα φιλικό τους ζευγάρι και την Μαρίνα Βερνίκου σε ένα τραπέζι του εστιατορίου στο ξενοδοχείο Kensho, στην Ψαρού.

Δεν έδειξε πάντως να ενοχλείται από την ζέστη και την πλήρη άπνοια που επικρατούσε, η οποία έστειλε τους πελάτες του γειτονικού Nammos Ουκρανία ολίγες φορές στην θάλασσα για βουτιές.

Μια παρέα μάλιστα στην οποία υπήρχαν τέσσερις καλλίγραμμες νεαρές μπήκαν στο νερό με τα πολλά τους και χόρευαν χαλαρά, ενώ στο νησί των ανέμων αναμένουν τις επόμενες μέρες την Ντέμι Μουρ.

Η διάσημη Aμερικανίδα ηθοποιός βρίσκεται προς το παρόν στην Κρήτη για την βάφτιση του παιδιού του Ανδρέα και της Αθανασίας Στέγγου, η οποία θα γίνει σήμερα Σάββατο και μετά θα ανηφορίσει προς τη Μύκονο.

Στο νησί που όλα μπορούν να συμβούν, όπως διαπίστωσαν προ ημερών όσοι βρέθηκαν στο Principote, όπου μια μεγάλη συντροφιά νεαρών, έκαναν λογαριασμό 70.000 ευρώ, καταναλώνοντας premium φιάλες βότκας και τεκίλας.

Οι νεαροί 18χρονοι ήταν από την Ελβετία, την Γαλλία και την Αγγλία ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φοιτούν όλοι σε ένα από τα ακριβότερο ιδιωτικό σχολείο του κόσμου, το φημισμένο Le Rosey.

Έφυγαν ελαφρώς ζαλισμένοι, όχι από τον λογαριασμό αλλά από την κατανάλωση αλκοόλ με δυο βαν όχι για να ξεκουραστούν αλλά να συνεχίσουν το πάρτι στο Scorpios.

Πηγή:protothema.gr