Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία γι’ ακόμη μία φορά απέδειξε πως έχει χιούμορ ενώ είναι και ακομπλεξάριστη, ειδικά όταν αναφέρεται σε πιο προσωπικά θέματα. Η ηθοποιός λοιπόν, με χιούμορ προχώρησε σε… πικάντικες αποκαλύψεις για τα ερωτικά της καθώς δε δίστασε να αποκαλύψει πως όταν ήταν μικρότερη, είχε κάνει σεξ κάτω από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στη Σταδίου, αλλά και έξω από νεκροταφείο.

«Αυτά όλοι τα έχουμε κάνει στα νιάτα μας. Έκανα σεξ κάτω από ένα άγαλμα στην Σταδίου, εκεί που είναι η παλιά Βουλή. Κολοκοτρώνης… Ήταν νύχτα και ήμασταν νέοι, πολλά χρόνια πριν τον κορονοϊό. Η θάλασσα και το αυτοκίνητο δεν είναι άξια λόγου. Μετά απ’ όλες αυτές τις εμπειρίες, πλέον θεωρώ ότι το κρεβάτι μου είναι το καλύτερο» ανέφερε.

Στη συνέχεια, η Μαρία Κωνσταντάκη αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που της συνέβη πριν πολλά χρόνια με τον πρώτο της μεγάλο έρωτα, ο οποίος δεν είναι πια στη ζωή. Όπως είπε, όταν ήταν ζευγάρι, εκείνος την απάτησε και η ίδια το είχε μάθει. Όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή, στην κηδεία του την πλησίασε η γυναίκα με την οποία την είχε απατήσει και όπως παραδέχτηκε η ηθοποιός, η αντίδρασή της ήταν αρκετά… κατινίστικη!

«Την πέτυχα στην κηδεία του ανθρώπου αυτού… Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Το έμαθα από τον ίδιο, όταν ήταν εν ζωή. Τη συνάντησα στην κηδεία…» ανέφερε, μεταξύ άλλων.