Οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ είναι οι αθλητές με τους περισσότερους followers στο instagram, με τους supers stars του ποδοσφαίρου να ακολουθούνται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Το Instagram μάλιστα δεν το χρησιμοποιούν μόνο για την προσωπική τους προβολή, αλλά και ως ένα μέσο εσόδων, με κάθε τους ποστ να τους αποφέρει τεράστια οικονομικά κέρδη. Σύμφωνα με τo Bonus Finder, ο Πορτογάλος της Γιουβέντους κερδίζει κάτι παραπάνω από 1.2 εκατ. δολάρια για κάθε του ποστάρισμα στο Instagram.

Ο Αργεντινός της Μπαρτσελόνα φέρεται να κερδίζει 873 χιλιάδες δολάρια για κάθε ανάρτηση που κάνει, ενώ ο Βραζιλιάνος της Παρί Σεν Ζερμέν περίπου 700 χιλιάδες δολάρια. Την πεντάδα συμπληρώνουν οι Λεμπρόν Τζέιμς και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος μπορεί να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά συνεχίζει να έχει πάρα πολλούς θαυμαστές.

Στη λίστα βρίσκεται και το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος βρίσκεται στο Νο. 34. Όπως ακριβώς και το νούμερο που έχει στη φανέλα του. Σύμφωνα με την εν λόγω ιστοσελίδα, κάθε του ποστ να του αποφέρει περίπου 35.000 ευρώ.

Δείτε την πρώτη 10άδα και τα ποσά ανά ποστ: