Καλοκαίρι χωρίς την Λάουρα Νάργες γίνεται, δεν γίνεται! Πόσο μάλλον όταν ετοιμάζεται να μας πλήξει και ένας μεγάλος καύσωνας!

Η Λαουρίτα είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και πολύ γλυκά πλάσματα που έχουμε στην ελληνική τηλεόραση.

Το αψεγάδιαστο και ζουμερό κορμί, με τις εντυπωσιακές καμπύλες, που είναι ικανές να σε συναρπάσουν μαγνητίζει κάθε φορά που η ίδια επιλέγει να μας το παρουσιάσει. Δεν είναι λίγες οι στιγμές που έχει μαγέψει τον αντρικό πληθυσμό και πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει ακόμα καλύτερα να το κάνει.

Φανερά αδυνατισμένη, αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να είναι συναρπαστικό για την ίδια και πολύ περισσότερο για όλους εμάς που την λατρεύουμε και την ακολουθούμε πιστά.

Όσο απίστευτο και να ακουστεί το πιο δυνατό της προσόν είναι το χαμόγελο της και φυσικά το πρόσωπο της! Εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, μια περίεργη μίξη, αφού η ίδια είναι μισή Γερμανίδα και μισή Ελλήνιδα.

Ξεχειλίζει μια γλυκύτητα ενώ ταυτόχρονα εκπέμπει μια παιδικότητα, που σίγουρα δεν μπορείς να αντισταθείς, όταν όμως αποφασίζει να είναι το σκληρό θηλυκό εκεί πραγματικά τα πάντα αλλάζουν αφού γίνεται τρομερά σέξι.

Ειδικά όταν αναρτεί φωτογραφίες απο τις καλοκαιρινές της διακοπές, τότε πραγματικά το instagram γκρεμίζεται και τα στόματα μένουν ανοικτά. Όλα τα προσόντα της σε πρώτο πλάνο! Δείτε την Λάουρα Νάργες εδώ!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes)