Η Τάις Πινέιρο είναι ίσως η κορυφαία μεταγραφή της χρονιάς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν παίζει μπάλα, αλλά η σύζυγος του Σίντλεϊ του ΠΑΟΚ παίζει μεγάλη μπάλα στα social media, αποτελώντας με διαφορά την πιο καυτή παρουσία της φετινής σεζόν στη χώρα μας.

Η εντυπωσιακή Βραζιλιάνα WAG του αμυντικού του ΠΑΟΚ, λοιπόν, δεν κρύβει τα κάλλη και την ομορφιά της. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι εξαιρετικά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ποστάροντας συχνά ακόμη και επαγγελματικές φωτογραφίες, που αναδεικνύουν την εξωτική ομορφιά της.

Πρόσφατα, μάλιστα, στήθηκε μπροστά στον φακό του έμπειρου φωτογράφου Νίκου Μυλωνά από το στούντιο «Loft» και το αποτέλεσμα των φωτογραφιών ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Η φωτογράφηση της Τάις Πινέιρο κολάζει, καθώς ο φακός του Νίκου Μυλωνά την απαθανάτισε σε καυτές στιγμές. Γυμνή στην μπανιέρα της. Με μπραζίλιαν μαγιό στο… μπαλκόνι της στη Θεσσαλονίκη. Αλλά και σε πιο καλλιτεχνικές πόζες, αλλά εξίσου ενδεικτικές των προσόντων της συζύγου του παίκτη του ΠΑΟΚ.

Αξίζει, δε, να αναφέρουμε ότι η Τάις και ο Σίντλεϊ παντρεύτηκαν αυτή την εβδομάδα, σε μια λιτή τελετή, μετά την πρόσφατη πρόταση γάμου που είχε κάνει ο παίκτης του ΠΑΟΚ, με φόντο το ηφαίστειο της Σαντορίνης.