Αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους κωμικούς ρόλους της ελληνικής τηλεόρασης. Ο λόγος για την Μαρούσκα από την θρυλική σειρά «Δύο Ξένοι».

Την αξέχαστη ηρωίδα υποδύθηκε η ηθοποιός, Καλλιόπη Ταχτσόγλου, η οποία μαζί με την αείμνηστη Ντίνα Κώνστα -που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή- έγραψαν τηλεοπτική ιστορία με τους σουρεάλ διαλόγους τους.

Η Ντίνα Κώνστα υποδυόταν μια πλούσια χήρα που ζούσε σε μια μονοκατοικία στο Κολωνάκι μαζί με τη Ρωσίδα υπηρέτρια της, τη Μαρούσκα, με την οποία συνεννοούνταν άψογα μιλώντας η καθεμία τη δική της γλώσσα.

Οι απίστευτοι καβγάδες τους, οι αμίμητες ατάκες τους και οι φράσεις «Μαρούσκα, το εβιάν» και «Ντα Γκασπαζά» παραμένουν αξέχαστα.

Τι κάνει σήμερα η ηθοποιός

Σήμερα, η ηθοποιός Καλλιόπη Ταχτσιόγλου απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν απασχολεί τα μέσα, ούτε και κάνει δημόσιες εμφανίσεις, ενώ δεν διαθέτει social media.

Συνεχίζει να ασχολείται με το θέατρο, ενώ έχει έρθει πολύ κοντά στον Θεό και μιλάει συχνά για την πίστη της.

Πρόσφατες εικόνες της έχουμε από το 2017, όταν συμμετείχε σε μια διάλεξη με θέμα «Το θέατρο ως παιδεία» και είχε μιλήσει για το πώς επέλεξε να γίνει ηθοποιός, πώς το αποδέχτηκαν οι γονείς της αλλά για ποιους λόγους παραμένει μέχρι και σήμερα πιστή στην τέχνη της.

Παρόλα αυτά, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την ηθοποιό…

Δείτε πώς είναι σήμερα…