Λεπτομέρειες για το πώς άρχισε η σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε στη δημοσιότητα η Τζορτζίνα Ροντρίγκες, μέσα από τη νέα σειρά που αφορά τη ζωή της στο Netflix.

«Άρχισα να τον βλέπω στο κατάστημα Gucci που εργαζόμουν. Μια μέρα μού έγραψε πως θα ήταν σε μια εκδήλωση και με ρώτησε αν θα είμαι κι εγώ. Πέρασα όλη τη μέρα σκεφτόμενη τι θα βάλω και πώς θα χτενιστώ. Όταν έφτασα και τον είδα, ήταν πολύ όμορφος. Θυμάμαι ακόμη τι φορούσα εγώ κι εκείνος. Ήπιαμε λίγο σαμπάνια, αλλά δεν έγινε κάτι περισσότερο, γιατί έπρεπε να φύγω για ένα δείπνο της εταιρείας μου. Ήταν καλό όμως που δεν έγινε κάτι παραπάνω, γιατί μας άφησε και τους δύο με την επιθυμία», αναφέρει η σύντροφος του Πορτογάλου σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είναι έγκυος σε δίδυμα.

«Μετά έκανα καιρό να τον δω γιατί είχε πολλά παιχνίδια, αλλά μια μέρα συναντηθήκαμε σε μια εκδήλωση. Ήταν με φίλους και τον αδερφό του. Τότε μου πρότεινε να πάμε μια μέρα για φαγητό. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη και πηγαίνοντας στο εστιατόριο τα χέρια μας συναντήθηκαν. Το ένιωσα εκείνη τη στιγμή. Ταιριάξαμε απόλυτα. Μετά το δείπνο η καρδιά μου χτυπούσε πολύ δυνατά. Στη συνέχεια ερχόταν τακτικά να με παίρνει από τη δουλειά του, κάποιες φορές με την Bugatti του. Οι συνάδελφοί μου είχαν τρελαθεί. Πήγαινα στη δουλειά με το λεωφορείο και έφευγα με Bugatti».

Για το ίδιο θέμα ο 36χρονος σούπερ σταρ δήλωσε: «Αυτό ήταν το αυτοκίνητο που είχα τότε, τι να κάνω; Η Τζορτζίνα ήταν ένα σούπερ ενδιαφέρον κορίτσι, πολύ ώριμο και άρχισα να την ερωτεύομαι. Ήταν η αρχή μιας πολύ όμορφης σχέσης και με τον καιρό ένιωσα πως είναι η γυναίκα της ζωής μου».