Tην ερωτική απογοήτευση σε παλαιότερο αποτυχημένο φλερτ μοιράστηκε η Ναταλία Γερμανού μέσω του γνωστού διαδικτυακού γκρουπ «Thank You Next» στο Facebook.

Και μπορεί το «Thank u, Next» να είναι ένα σούπερ πετυχημένο τραγούδι της Αριάνα Γκράντε αλλά στην Ελλάδα είναι γκρουπ στο Facebook όπου τα άτομα μοιράζονται τις δικές τους προσωπικές ιστορίες. Κάθε μέλος μπορεί να μοιραστεί ένα αποτυχημένο ερωτικό βίωμα, το οποίο κατέληξε σε «Thank you, next», όπως είναι η ακριβής ονομασία της ομάδας, αλλά και η φράση (TYN στο αρκτικόλεξο) που έλαβε ή έδωσε στο άδοξο και πρόωρο τέλος του φλερτ.

Από την άλλη, η Ναταλία Γερμανού είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές της καθημερινότητάς της αλλά και προβληματισμούς της. Και αυτή τη φορά η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha, «Καλύτερα δε γίνεται» ξάφνιασε τους φίλους της στο Facebook, καθώς μοιράστηκε με τα μέλη της ομάδας «Thank you Next» μια δική της ερωτική ιστορία.

«Δεν ξέρω τι περιμένετε να διαβάσετε από μένα αλλά φοβάμαι ότι μπορεί να μην ανταπεξέλθω στις προσδοκίες ενός γκρουπ στο οποίο έχω διαβάσει μικρά αριστουργήματα κι έχω γελάσει πολύ. Λοιπόν. Με το… πρόσωπο αυτό μεγαλώσαμε σχεδόν μαζί. Ίδιες παρέες, ίδιοι φίλοι, ίδιο σχολείο. Μου άρεσε πάντα – δεν του άρεσα ποτέ. Κρατήσαμε την επαφούλα μας παράλληλα με τις ζωές μας που τρέχανε σε άλλα σκηνικά εγώ στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις εκείνος σε γραφεία και συμβούλια. Ξαναβρεθήκαμε κάποια στιγμή και το timing έμοιαζε πιο σωστό να το πω; Πιο ταιριαστό;», ανέφερε.

Και συνέχισε: «Βγήκαμε μια φορά, δυο, τέσσερις, πέντε άκουσα με υπομονή όλες τις λεπτομέρειες για τους χαμένους του έρωτες (στα τσακίδια) για τις γυναίκες που τον πλήγωσαν αργόπινα το κρασί μου κουνώντας με κατανόηση το κεφάλι μου ΠΟΣΟ ΟΧΙ ΕΓΩ όλα αυτά αλλά είπα, Ναταλία αξίζει τον κόπο αυτός, ο άνθρωπος σφίξε τα δόντια, χαλάλι του, υπομονή κι όλα θα πάνε καλά. Ραντεβού τελευταίο και φαρμακερό: Μπουζούκια».

«Έλα σώπα και μπαίνει το νερό στο αυλάκι γιατί α) είναι και το ποτάκι β) είναι και το «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου» γ) είμαι κι εγώ που με χτίζανε 1 κομμωτής 1 μακιγιέρ κι 1 στυλίστας επί 3 ώρες ώστε να έρθω να γίνω η Ρίκα Διαλυνά στα νιάτα της (οπότε βάλτε με τον νου σας). Η βραδιά κύλησε υπέροχα τίποτα πονηρό δεν συνέβη (άρα όχι και πολύ υπέροχα) με πήγε σπίτι, τρυφερό φιλί γωνία μάγουλο στόμα, κλείσιμο ματιού, βλέμμα βαθύ, καληνύχτα θα σε πάρω αύριο. Ρε παιδιά, μήπως πήρε εσάς; Εμένα όχι. Ναταλία».