Για την Μάγκυ Χαραλαμπίδου απλώς τα λόγια είναι περιττά. Μια γυναίκα που εδώ και δεκαετίες σου κόβει την ανάσα. Με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Η sexy dj ξέρει καλά πως να μαγνητίζει τα βλέμματα των ανδρών και η φωτογράφηση που ακολουθεί δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια ακόμη απόδειξη.

Πως στην περίπτωση της ισχύει ότι τα διαμάντια λάμπουν… παντοτινά. Ξάπλωσε στο τραπέζι για χατίρι του φωτογράφου και το αποτέλεσμα έβαλε φωτιά στα social media. Μαζί με το σκίσιμο στο φόρεμα της.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου γεννήθηκε στις 1 Αυγούστου 1967 στην Αθήνα – με καταγωγή από την Μικρά Ασία και ρίζες από την Σμύρνη και το Φανάρι της Κωνσταντινούπολης – και είναι μουσική παραγωγός. Ξεκίνησε ως Dj σε πολύ γνωστά clubs, ενώ παράλληλα σπούδαζε δημοσιογραφία και είχε την τύχη να ξεκινήσει το ραδιόφωνο σε ηλικία 18 ετών, την εποχή που άνθιζε η ελεύθερη ραδιοφωνία.

Είναι πολύ ενεργή στα social media και της αρέσει να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η γνωστή dj που λατρεύει το καλοκαίρι φωτογραφήθηκε με φόντο το ηλιοβασίλεμα φορώντας το αποκαλυπτικό της μπικίνι.