Η Παρί Σεν Ζερμέν γνώρισε την ήττα-σοκ στην έδρα της (0-2) από τη Ρεν στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Ligue 1, σε μία αναμέτρηση που από το ξεκίνημά της είχε… παρατράγουδα, καθώς οι οπαδοί των γηπεδούχων αποθέωσαν τον Κιλιάν Εμπαπέ και γιούχαραν τον Λιονέλ Μέσι. Η Κιμ Καρντάσιαν παραβρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε από κοντά την πρώτη ήττα των «Παριζιάνων» τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα εντός έδρας.

Όπως φαίνεται, η «κατάρα» της 42χρονης καλλονής επηρέασε και τον γαλλικό σύλλογο, ο οποίος έδωσε τέλος σε ένα αήττητο σερί 35 αγώνων στις εντός έδρας αναμετρήσεις της Ligue 1. Θυμίζουμε, λίγες μέρες νωρίτερα η Αμερικανίδα influencer παρακολούθησε από κοντά το ματς της Άρσεναλ κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τη φάση των «16» του Europa League.

Η ομάδα του Αρτέτα γνώρισε τον αποκλεισμό στη διαδικασία των πέναλτι κι έμεινε εκτός συνέχειας από τη διοργάνωση. Πολλοί οπαδοί των «κανονιέρηδων» στα social media κατηγόρησαν την Κιμ Καρντάσιαν, διότι σύμφωνα με τα λεγόμενά τους η παρουσία της στο Λονδίνο και στο «Εμιρέιτς» δεν έφερε τύχη στην ομάδα κι έπαιξε ρόλο για τον απροσδόκητο αποκλεισμό.

Στη χθεσινή (19/3) αναμέτρηση της Παρί, η «κατάρα» του γνωστού μοντέλου έκανε την επανεμφάνισή της, με αποτέλεσμα οι οπαδοί των γηπεδούχων να τα… βάλουν μαζί της. Η Κιμ Καρντάσιαν κρατούσε μία φανέλα του τραυματία Νεϊμάρ, ενώ επίσης ο γιος της κατάφερε να συναντήσει τον Κίλιαν Εμπαπέ μετά τη λήξη του ματς, με σκοπό να βγάλουν μία αναμνηστική φωτογραφία.

Η περιοδεία της Κιμ στα ποδοσφαιρικά γήπεδα συνεχίζεται, ενώ μένει να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος «τυχερός». Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως μετά τις ήττες των Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν, οι οπαδοί της Λίβερπουλ προσπαθούν να την πείσουν μέσω του twitter να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την ομάδα του Κλόπ σε λίγες μέρες, με τους λόγους να είναι… ευνόητους.