Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση γνωστής κυρίας της σόουμπιζ, πρώην εστεμμένης και μάλιστα κάτοχος του τίτλου Μις Υφήλιος το 1964 για τη γνωριμία με τον σύζυγό της και τον θάνατό του.

Πρόκειται για την Κορίνα Τσοπέη που ήταν καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ιστορίες του Hollywood».

«Όταν τον πρωτογνώρισα στην ταινία του Νίκου Μαστοράκη είχα ακούσει τόσα πολλά και ήμουν συγκρατημένη, γιατί ήταν και η γυναίκα του εκεί. Όταν άρχισε να με φλερτάρει είπε “Τι απαίσιος άνθρωπος”. Όταν είπα στον Νίκο: “Είναι η γυναίκα του εδώ και με φλερτάρει”, εκείνος μου απάντησε ότι ήταν χωρισμένος. Ήταν πολύ ευγενικός και στο τέλος του την έπεσα εγώ».

Και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της αναφερόμενη στον χαμό του. «Έκλαψα και το πρώτο καλοκαίρι που έχασα τον άνδρα μου πήγα μόνη μου στη Μύκονο. Έβαλα τηλεόραση και είδα την ταινία American Gigolo, όπου γνώρισα τον άνδρα μου και σταμάτησε η καρδιά μου. Είδα τον άνδρα μου μέσα, γιατί είχε μια μικρή σκηνή. Ποτέ δεν έφυγε.

Είμαι τυχερή γιατί μερικές γυναίκες δεν έχουν γνωρίσει ποτέ τον άνδρα της ζωής τους. Δεν υπάρχει καλύτερο από το να γνωρίσεις τον άνδρα της ζωής σου και να σε αγαπήσει κι αυτός όσο κι εσύ».