Μια γυναίκα συνελήφθη σε οίκο ανοχής στην Ηλεία για παράβαση των μέτρων κατά του κοροναϊού, ενώ παράλληλα επιβλήθηκαν πρόστιμα στην ίδια αλλά και σε πελάτες.

Η γυναίκα σύμφωνα με τη τοπική ιστοσελίδα patrisnews.gr συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνη οίκο ανοχής, αναπαράγοντας μουσική, ενώ είχε επιτρέψει την είσοδο σε δύο άτομα, τα οποία δεν διέθεταν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και δεν είχαν προβεί στη διενέργεια έλεγχου ανίχνευσης κοροναϊού.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι η συλληφθείσα απασχολούσε με φυσική παρουσία, αλλοδαπή γυναίκα, η οποία επίσης δεν διέθετε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και δεν είχε προβεί στη διενέργεια έλεγχου ανίχνευσης κοροναϊού.

Σε βάρος της επιχείρησης επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ημερη αναστολή λειτουργίας, ενώ παράλληλα στους πελάτες και στην υπάλληλο βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ στον καθένα για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.