Έναν Γολγοθά φαίνεται να ανέβηκαν δύο άνδρες ηλικίας 28 και 35 ετών, οι οποίοι λόγω των σεξουαλικών τους ορέξεων βρέθηκαν παγιδευμένοι σε ένα σαδομαζοχιστικό «παιχνίδι».

Όπως αναφέρει η Espresso, όλα έγιναν σε ένα διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή του Χίλτον με τους δύο παντρεμένους άνδρες να αφήνονται στα χέρια μίας κοπέλας της διπλανής πόρτα που μεταμορφωνόταν σε «αφέντρα» του σεξ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η «αφέντρα» τους κλείδωνε σε κλουβιά και τους είχε ποτίστρες και μπολάκια σα να είναι ζώα και τους άφηνε ελεύθερους μόνο όταν ήταν να πάνε στη δουλειά τους. Μάλιστα, οι δύο άνδρες έμεναν μακριά από τις οικογένειές τους για μεγάλα διαστήματα, επικαλούμενοι επαγγελματικά ταξίδια.

Εκτός από τα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια σε σεξουαλικό επίπεδο, η «αφέντρα» ασκούσε και ψυχολογικό πόλεμο στους δύο άνδρες, τους άφηνε λιγοστά χρήματα, ενώ όταν προσπαθούσαν να ξεφύγουν τους απειλούσε ότι θα στείλει τα ροζ βίντεο που κατέχει στις γυναίκες τους.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το μαρτύριο των δύο ανδρών τελείωσε όταν ένας εξ αυτών μίλησε σε φίλο του αστυνομικό, ο οποίος τους συμβούλεψε πώς θα κινηθούν.

Υπό τον φόβο της σύλληψης, η «αφέντρα» τους άφησε να φύγουν και πλέον αναζητεί τα επόμενα θύματά της.