Κανένα παράπονο δεν πρέπει να έχουν οι ακόλουθοι της Ασημίνας Ιγγλέζου. Η 41χρονη διαθέτει ένα πλούσιο λογαριασμό στο Instagram, που συνεχώς αναρτά φωτογραφίες της, οι οποίες κόβουν την ανάσα.

Η πρώην παίκτρια του Survivor φροντίζει να κρατά σε εγρήγορση τον αντρικό πληθυσμό και να του εξάπτει την φαντασία με τις αναρτήσεις της. Το μοντέλο, που το 2014 είχε διακριθεί σε διαγωνισμό ομορφιάς στην Κίνα, δεν δυσκολεύεται να πετάξει τα ρούχα του, να ποζάρει στον φακό και να προκαλέσει «ζημιά».

Το καλλίγραμμο, γυμνασμένο σώμα που διαθέτει είναι το ατού της και όχι άδικα. Άλλοτε φωτογραφίζεται μπροστά από τράπεζες, άλλοτε σε παραλίες και άλλοτε στα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι μητέρα δύο κοριτσιών και παντρεμένη. Ωστόσο, αυτό δεν την εμποδίζει να βομβαρδίζει τα social media της.

«Περνάω καλά και γενικά κάποιος και άγιος να είναι, χίλια καλά να έχει κάνει, ένα πράγμα να κάνει κάποιος που να μην του αρέσει θα τον κατηγορήσει. Είμαι ακομπλεξάριστη. Έχω μια άνεση με το σώμα μου ως αθλήτρια. Πολλοί αθλητές φωτογραφίζονται γυμνοί. Ο σύζυγός μου είναι άνετος με τις σέξι φωτογραφίες που ανεβάζω στα social. Έχω κάνει το γύρο των γιγάντων στις Άλπεις. Τερμάτισα αλλά δεν ένιωθα τα πόδια μου από το κρύο για μήνες. Έκανα μια γυμνή φωτογράφιση στο κέντρο της Αθήνας με φωτογράφο το Σπύρο Χατζηαγγελάκη», έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της για τα γυμνά.

Δείτε παρακάτω κάποιες από τις φωτογραφίες της που ξεχωρίζουν: