Έχει επιβεβαιωθεί εδώ και καιρό πως η Nothing ετοιμάζει την αποκάλυψη του πρώτου της smartphone, του Nothing Phone (1).

Η ίδια αποκάλυψε μέσα από το site της περισσότερα στοιχεία για το σχεδιασμό της συσκευής, με την πλάτη να είναι διάφανη και τον χρήστη να μπορεί να δει από κοντά όλο τον μηχανισμό της ασύρματης φόρτισης (και τα διάφορα άλλα parts).

Ακόμη, μπορούμε να δούμε από κοντά τη διπλή κάμερα στο επάνω αριστερά μέρος, αλλά και το λογότυπο της εταιρείας στο κάτω τμήμα της ίδιας πλευράς.

Οι γωνίες του δείχνουν να ακολουθούν τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Apple με το iPhone, ενώ ξεχωρίζουμε ακόμη τα πλήκτρα στα πλαϊνά τμήματα που είναι αρμόδια για την ενεργοποίησης/απενεργοποίηση, αλλά και την αυξομείωση της έντασης του ήχου. Ακόμη, ξεχωρίζει η θύρα φόρτισης/σύνδεσης USB Type C.

Η συσκευή αναμένεται να «φοράει» τον Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 και να υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 45W. Για λειτουργικό η εταιρεία έχει ετοιμάσει μια custom λύση με την ονομασία NothingOS που βασίζεται στο Android 12.

Περισσότερα θα μάθουμε στα επίσημα αποκαλυπτήρια, στις 12 Ιουλίου. Μέχρι τότε, δείτε το νέο τηλέφωνο από μια εκδήλωση που έλαβε χώρα στο εξωτερικό.

Πηγή: gazzetta.gr