Με ένα ιδιαίτερα περίεργα… «πρωτότυπο» τρόπο αποφάσισε ένας άνδρας στις ΗΠΑ να «εξιλεωθεί» αφού απάτησε την σύζυγό του.

Ο 41χρονος Μάικλ Μπόουτμαν εντοπίστηκε από τις Αρχές να κυκλοφορεί φορώντας μόνο μια… πλαστική σακούλα πάνω από τα γεννητικά του όργανα και με ένα τσιγάρο χασίς στο χέρι.

Το περίεργο αυτό περιστατικό, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Star, σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο στη Νότια Καρολίνα.

Ο 41χρονος δήλωσε στους αστυνομικούς πως έκανε τον… «γύρο της ντροπής», ώστε να εξιλεωθεί για το γεγονός ότι είχε απατήσει τη γυναίκα του. Μάλιστα ανέλυσε και τα κίνητρα του, κάνοντας πολλές αναφορές στην ιστορία του Αδάμ και της Εύας και δήλωσε πως ήταν έτοιμος να μπει στη φυλακή για τις πράξεις του.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του, αν και στην αρχή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας.

Όταν κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, ο Μπόουτμαν είπε ότι θα προσπαθήσει να αποδράσει από τη φυλακή, αναφέροντας ότι «δεν υπάρχει αύριο γι’ αυτόν» και ζητώντας από τους αστυνομικούς να τον πυροβολήσουν…

Ο 41χρονος βρίσκεται πλέον υπό κράτηση και κατηγορείται για προσβολή της δημόσιας αιδούς, κατοχή κάνναβης και αντίσταση κατά της αρχής.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι το ποινικό του μητρώο έδειξε πως, το γεγονός ότι είχε απατήσει τη γυναίκα του ήταν το λιγότερο που το βάραινε… αφού στο παρελθόν είχε καταδικαστεί τρεις φορές για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.